header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zie jij ook kansen voor nieuwe activiteiten bij Fletiomare?

Nieuws afbeelding 22-2-2023

We zijn op zoek naar mensen die nieuwe kansen zien voor activiteiten bij Fletiomare. Afgelopen maanden is er regelmatig overleg tussen de gemeente Utrecht, SportUtrecht, Kampong, Zwaluwen, Hercules en Fletiomare over maatschappelijk ondernemen. 

Op de momenten dat er competitie wordt gespeeld en wordt getraind is het bomvol op onze club. Maar op andere momenten met name op doordeweekse dagen liggen onze prachtige faciliteiten er vaak verlaten bij. Wij denken dat daar kansen liggen om in samenwerking met (maatschappelijke) partners meer mensen/activiteiten naar ons sportpark te kunnen halen. Enerzijds om invulling te geven aan een bredere maatschappelijke rol, maar ook omdat het ons als vereniging iets kan opleveren. Dank bij opbrengsten breder dan alleen geld. Je kan denken aan meer naamsbekendheid, mogelijke toestroom van leden en potentiƫle sponsoren.

Om dit verder te brengen zijn we op zoek naar mensen die het leuk/interessant vinden om hierover mee te denken. Wie kan er met open blik naar de omgeving van Fletiomare kijken en daar kansen zien? SportUtrecht kan ons daarbij ondersteunen, zij kennen partners in de wijk en weten waar behoefte aan is. Inmiddels zijn er heel wat goede voorbeelden van verenigingen die een sterkere positie hebben gekregen door een open en toegankelijke houding te hebben voor nieuwe initiatieven.

Als jij ook ziet dat hier nieuwe kansen liggen voor Fletiomare, neem dan vooral contact op met Jeroen Kriele via [email protected]