header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Start voorbereiding seizoen 2023-2024

Nieuws afbeelding 8-2-2023 Achter de schermen zijn we al hard bezig met voorbereidingen voor het hockeyseizoen 2023/2024. Een van de zaken die daarbij komt kijken is het bepalen van de startdata van de trainingen en voorbereidingen op de competitie. 

Komende zomer valt de zomervakantie in onze regio van zaterdag 8 juli t/m zondag 20 augustus 2023. We verwachten dat de voorcompetitie van onze  O18 en O16 teams die uitkomen in de Top & Subtop klasse zal starten op  zaterdag 2 september 2023.

De overige Juniorenteams en Jongste Jeugd teams beginnen een week later, op zaterdag 9 september 2023. Op zondag 10 september beginnen naar verwachting de Senioren teams, inclusief Heren 1 en Dames 1.

Deze data zijn onze verwachting en we verwachten de definitieve wedstrijddagen planning van de KNHB in maart.

De voorcompetitie bij de Junioren bepaalt op welk niveau de teams de rest van het seizoen spelen. Om goed voorbereid de voorcompetitie in te gaan, start Fletiomare de trainingen voor de selectieteams (1e, opleidingsteams en sterkte teams) van 2023-2024 al tijdens de zomervakantie.

In het document in de bijlage lees je alles over de startdata van de trainingen.  Heb je vragen? stel ze dan aan onze Technische Commissie of bestuur Hockeytechnische Zaken 


Bijlage