header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Race experience bij onze nieuwe sponsor Racesquare

Nieuws afbeelding 17-1-2023

Fletiomare verwelkomt Racesquare als nieuwe sponsor. We gaan een langdurige samenwerking met elkaar aan waarbij de nadruk zal liggen op het sponsoren van verschillende evenementen voor jeugdteams, zoals Glow In The Dome en andere activiteiten. Daarnaast heeft iedereen onlangs, tijdens Glow In The Dome zelf een sim-race kunnen ervaren in het clubhuis.

Niet eerder was de Formule 1 zó populair in Nederland als nu. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het ongekende succes van Max Verstappen. Met 60 high end race simulatoren geeft Racesquare bezoekers een beleving die zo dicht mogelijk bij het echte racen komt. Iedereen kan zijn favoriete F1 circuit racen!

Hoe ziet een race experience bij Racesquare er uit?

In een virtuele raceauto ga je de strijd aan met 19 andere coureurs. Je zit net zo laag en diep, we gebruiken officiële lichtaanduidingen, gebruiken rook en je stuur trilt constant. Je doet, net als in een echt raceweekend, eerst een training, dan de kwalificatie en vervolgens de race. Tijdens de race moet je ook echt de pit in. Je wordt via een headset begeleid door één van onze race Marshalls. De basisinstellingen zijn zo ingesteld dat iedereen kan racen en via een button met de race Marshall kan praten. Die weet alles van het betreffende circuit en begeleidt je de hele race.

Bedrijfsuitje

Racesquare Utrecht beschikt over zestig simulatoren, een grote bar in de vorm van een halve racebaan, een vergaderzaal en een F1-store vol met F1 merchandise en kleding. Er is een podium voor prijsuitreikingen en er is een professionele keuken met lekker eten. Dat maakt Racesquare een ideaal uitje voor familie-, vrijgezellen- én bedrijfsfeesten. De ene helft gaat racen, terwijl de andere een presentatie krijgt van bijvoorbeeld Tim of Tom Coronel of een andere racelegende of -expert. Dit kan ook een interactieve F1-quiz zijn op het horecaplatform. Een groepsuitje wordt altijd afgerond met een huldiging en medaille-uitreiking op het F1-erepodium.


Racesquare Utrecht (was tot 2023 "The Official F1® Racing Centre)

The Wall - Hertogswetering 171a (Parkeren P3)

3543 AS Utrecht

085 - 1304333

[email protected]

www.racesquare.com