header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vertrek Erik Verhagen Technische Commissie

Nieuws afbeelding 11-1-2023

Erik Verhagen heeft het bestuur laten weten dat hij na dit seizoen gaat stoppen met zijn werkzaamheden voor de Technische Commissie binnen Fletiomare. Sinds 2016 is Erik onderdeel van onze Technische Commissie. Aanvankelijk als Blok Technisch Coördinator, later heeft Erik de rol van Assistent Technisch Manager vervuld. Erik heeft een heel grote bijdrage geleverd aan de hockeyorganisatie. Veel procedures en processen zijn door Erik aangescherpt of opgezet.

"Erik is een ontzettend belangrijke kracht binnen de TC geweest. Wij vinden het jammer dat hij besloten heeft om te stoppen maar het is ook gezond om je vleugels uit te slaan. We hebben veel te danken aan Erik als het gaat om de dagelijkse hockeyzaken. Veel van zijn werkzaamheden lijken achter de schermen en zijn misschien niet direct zichtbaar voor iedereen. Maar zijn resultaten zijn ontzettend belangrijk geweest. Mede met zijn collega’s is Erik verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van onze (jeugd)teams”,aldus Frank Harteloh, bestuurslid Hockey Technische Zaken.

"Ik weet nog goed het moment dat Erik en ik voor het eerst contact hadden over een rol binnen Fletiomare. We hadden destijds nog maar enkele professionals aan onze club verbonden, en waren een start aan het maken met een nieuwe Technische Commissie. Erik heeft de professionalisering vorm gegeven met zijn onbegrensde inzet. Erik was altijd bereid een extra stap te zetten en is daarmee een groot voorbeeld. We gaan Erik missen.”aldus Klaas Louis Springer, bestuurslid Hockey Technische Zaken.

In de komende tijd gaat de club met Erik in gesprek of er in het nieuwe seizoen mogelijkheden zijn voor Erik om door te gaan als trainer/coach binnen onze club.

Erik Verhagen ;‘Na zeven jaar , waarvan zeven jaar als coach, twee als BTC’er en vijf als assistent technisch manager, kijk ik met trots en plezier naar de verschillende TC-, bestuurs-, en clubleden waar ik in al die tijd mee samen heb kunnen werken. Speciale dank daarvoor gaat uit naar Robert van der Toorn. Trots;ik op het algehele niveau waar onze jeugdteams naar toe zijn gegroeid, trots ook op de mensen die voor langere tijd en steeds intensiever de club verder hebben geholpen.

Plezier; met de mensen die ik onderweg steeds beter heb leren kennen: want hoe mooi een reis ook is, het gezelschap maakt de reis de moeite waard. In de komende tijd en daarna zal ik jullie zeker nog spreken langs de lijn, want Fletio blijft een mooie club, dank jullie wel!