header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Onze nieuwe hoofdsponsor Vigr

Nieuws afbeelding 4-12-2022

Nieuwe hoofdsponsor Vigr

Onze kinderen spelen al jaren hockey. Zelf sta ik al die jaren dan ook aan de zijlijn om hen en de teamgenoten aan te moedigen. Ik heb Fletiomare goed leren kennen. Ik heb bewondering voor de club. Ze staan voor daadkracht, energie, duurzaamheid en vooruitgang. Toen ik benaderd werd om na te denken over het hoofdsponsorschap zag ik meteen kansen voor een mooi samenwerkingsverband.

Wie is Vigr?

Vigr heeft het hoofdsponsorschap van Fletiomare van de Rabobank overgenomen. Vigr (vigr.nl) is geen financiële instelling, maar de link met de financiële wereld is er wel. Vigr is een jong, ambitieus Utrechts bedrijf binnen de arbeidsbemiddeling in Finance, HR, Legal, Data & IT en New Industries. We bestaan bijna twee jaar en groeien hard. Onze negen consultants zijn ervaren en hebben een breed netwerk in de wereld van Finance, HR, Legal, Data& IT en New Industries. Onze consultants bedienen veel verschillende branches, zoals bijv. de bouw, energie, zorg of retail branche. Onze dienstverlening bestaat uit verschillende manieren van bemiddelen van professionals naar een baan of opdracht: executive search, werving & selectie, Interim -veelal ZZP’ers-, en detachering. Bij ons staat een langdurige relatie met opdrachtgevers én kandidaten centraal. Plezier in je werk is ons sleutelbegrip. We gaan voor ‘the finest match’.

Blik vooruit

Wij vinden sport erg belangrijk, zo belangrijk dat wij hiervoor tijdens kantooruren tijd vrijmaken om te sporten bij de private gym die bij ons in het pand gevestigd is. Bij Vigr werken wij graag samen en zijn als team erg op elkaar ingespeeld. De metafoor met een teamsport als hockey is dan snel gemaakt.

Vigr helpt de club de komende drie jaren vooruit. En wij zien in Fletiomare de ideale sportieve partner om meer naamsbekendheid te krijgen binnen de leden in Utrecht en hockeyfans in Midden-Nederland. We gaan elkaar nog veel treffen de komende jaren!

Pepijn van Nieuwenhuizen
www.vigr.nl

Savannahweg 68-C
3542 AW Utrecht
Tel. +31 88 180 1280
[email protected]