header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Glow in the Dome 2022

Nieuws afbeelding 7-11-2022
Glow in the Dome 2022

We gaan het gewoon weer doen! Donderdag 29 en vrijdag 30 december staan in het teken van sportiviteit en gezelligheid tijdens de 4 e editie van Glow in the Dome. Successen uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst maar wij hebben er alle vertrouwen in dat Glow in the Dome 2022 géwéldig wordt! Voor alle jeugdcategorieën bieden wij een programma aan. Heb jij ook zin om te hockeyen in het donker? Meld je dan snel aan.

Glow in the Dome in het kort
  • Glow in the Dome is een recreatief zaalhockeytoernooi met speciale GLOW-regels voor de jeugd. Voor elke categorie (O16/18, O14, O12 en O10) is er een tijdvak waarin de wedstrijden worden gespeeld.
  • Voor de O7/O8 hebben we op beide dagen een speciale GLOW-clinic van 16.00 tot 17.00
  • Donderdag 29 december van 17.00 tot 20.00 toernooi voor O9/O10
  • Donderdag 29 december van 20.00 tot 23.00 toernooi voor O14
  • Vrijdag 30 december van 17.00 tot 20.00 toernooi voor O12
  • Vrijdag 30 december van 20.00 tot 23.00 toernooi voor O16/O18
  • Voor de G-hockeyers op vrijdag van 15.00 tot 16.00 een prachtig programma!
  • Aan ouders (kijkers/spelbegeleiders/coaches) wordt natuurlijk ook gedacht, naast het kijken van de wedstrijden (wel knap als je je eigen kind kunt herkennen in het donker) wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. De Glow in the Dome borrelplanken kunnen vooraf besteld worden. Andere jaren is dit een groot succes gebleken!
Voor de jeugd uit de categorieën O9/O10 en O12

Het spelen van zaalhockeywedstrijden in het donker met blacklight! 

Het toernooi vindt plaats in de Fletiodome in Vleuten. Er wordt gespeeld in poules zodat elk team meerdere wedstrijdjes speelt. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld op kleine veldjes met de speciale GLOW-hockeyregels. Er wordt gespeeld zonder keeper.

Je kunt je als team inschrijven met maximaal 9 spelers. De kosten voor deze geweldige ervaring zijn voor 6 spelers € 100,- Voor de eventuele extra 3 spelers betaal je € 10,- p.p. Elk team moet een teambegeleider hebben en een spelbegeleider aanleveren (scheidsrechterskaart niet vereist). 

Voor de jeugd uit de categorie O14

Het spelen van zaalhockeywedstrijden in het donker met blacklight! 

Het toernooi vindt plaats in de Fletiodome in Vleuten. Er wordt gespeeld in poules zodat elk team meerdere wedstrijdjes speelt. Er wordt 5 tegen 5 gespeeld op kleine veldjes met de speciale GLOW-hockeyregels. Er wordt gespeeld zonder keeper.

Je kunt je als team inschrijven met maximaal 8 spelers. De kosten voor deze geweldige ervaring zijn voor 5 spelers € 100,- Voor de eventuele extra 3 spelers betaal je € 10,- p.p. Elk team moet een teambegeleider hebben en een spelbegeleider aanleveren (scheidsrechterskaart niet vereist). 

Voor de jeugd uit de categorieën O16/O18

Omdat het de laatste keer zo’n succes was hebben we dit jaar ook voor de O16 en O18 tijd ingepland.

De opzet voor O16/O18 is net iets anders: in deze categorie kun je ook als mix-team inschrijven. Ook hier wordt gespeeld in poules zodat elk team meerdere wedstrijdjes speelt. Er wordt 4 tegen 4 gespeeld (zonder keeper) op kleine veldjes met de speciale GLOW-hockeyregels. Je kunt je als team inschrijven, de kosten hiervoor zijn voor 4 spelers € 65,- voor eventuele extra spelers (max 2) betaal je € 10,- p.p. Elk team moet een teambegeleider hebben en een spelbegeleider aanleveren (scheidsrechterskaart niet vereist). 

Voor de O7/O8 jeugd

De voorgaande edities zijn de clinics zó enthousiast ontvangen dat we dat dit jaar ook weer aan willen bieden. Hiervoor hebben we 2 momenten ingepland:
  • Donderdag 29 december 16.00 tot 17.00
  • Vrijdag 30 december 16.00 tot 17.00
De kosten voor deze training (1 uur) zijn € 5,00 per persoon. Dus heb jij zin in een training in het donker? Schrijf je dan snel in, maar let op: vol = vol.

Voor de G leden

Om het feest helemaal compleet te maken is er op vrijdag 30 december van 15.00 tot 16.00 ook een programma voor de G-hockeyers. Voor jullie geldt ook: 1 uur training, kosten € 5,00 schrijf je snel in!


BELANGRIJK!

Waar we het in het verleden spannend vonden of het toernooi wel door kon gaan (door gladheid, sneeuwval of windkracht 10) hebben we nu helaas nog een onzekere factor: die nare ziekte… Op het moment dat ver van te voren duidelijk is dat Glow in the Dome niet door kan/mag gaan zullen wij het inschrijfgeld retourneren. Als binnen drie weken voor het evenement blijkt dat het helaas niet door kan gaan zullen wij een gedeelte van het inschrijfgeld retourneren.

Hebben wij het inschrijfgeld ontvangen dan is de inschrijving definitief, als op een later moment blijkt dat je/jouw team niet kan komen dan proberen wij een vervangend team te vinden (wachtlijst) maar dit geeft geen garantie. En lukt dit niet dan is er geen mogelijkheid tot restitutie van het inschrijfgeld.

Link inschrijvingen GLOW-clinics O7/O8 en G:


Link inschrijvingen GLOW-toernooi O9/O10/O12/O14/O16/O18:


Werkt de link niet, meld je dan aan via: [email protected]