header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Status Grote Clubactie, we zijn op 75%; doe jij ook mee?

Nieuws afbeelding 22-10-2022

Update 22 oktober: Afgelopen weken hebben veel van de jongste jeugd leden zich super ingezet voor de verkoop van de loten! De teller staat inmiddels op 75% van het doel, op basis van de digitale verkoop. Nog niet alle kinderen hebben lootjes verkocht en het kan nog steeds. Nu de herfstvakantie is begonnen, is het een ideaal moment om aan opa, oma, andere familie, vrienden, buren of buurtgenoten nog een paar loten te verkopen. 


We hebben het meerdere jaren zonder Grote ClubActie moeten doen. Die actie is voor jullie/onze clubleden belangrijk en waardevol; afgelopen zomer was de opening van het AMR hockey veldje, dat voor alle kids toegankelijk is en door de opbrengsten van de Grote ClubActie is gerealiseerd. Help de club daarom om op 100% van ons doel te komen!

Prijzen
Voor de jongste jeugd leden hebben we voor het meest verkopende clublid per team een hele mooie blijk van waardering vanuit de club: de speciale GCA hockeybal! Daarnaast is er van uit de GCA een medaille bij 25 verkochte loten en bij 40, een gegarandeerde prijs.

Dus laten we ervoor zorgen, dat we ons doel bereiken en meerdere video-camera systemen kunnen installeren op de velden en deze komende periode al volop kunnen inzetten. Als er dan door Corona weer beperkende maatregelen worden afgekondigd - of als familie wil meekijken en genieten vanuit hun woonkamer in een andere woonplaats -, dan kan dat.

Inleveren GCA boekjes
In de week van 14 november zullen er dozen beschikbaar gesteld worden, om de boekjes in te leveren. Dan zullen de geschreven verkochte loten, worden ingevoerd. 

Laten we er nog drie weken voor gaan en ons doel bereiken!

Succes!

Zj√®f Stegen 

GCA coördinatorDe Grote Clubactie werkwijze

Voor de Jongste Jeugd, Junioren, G-Hockey & Trimhockey leden

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Of ze vullen met pen een machtigingsformulier in jouw boekje in. Hoe dit in zijn werk gaat, zie je op de website http://www.clubactie.nl/.