header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Wedstrijdsecretariaat jeugd zoekt een mailboxbeheerder

Nieuws afbeelding 6-7-2022

Vind jij het leuk om contact te onderhouden met alle partijen die ook maar iets te maken hebben met jeugdwedstrijden van Fletiomare? Draai jij er je hand niet voor om een goede relatie op te bouwen met o.a. de KNHB, diverse commissies binnen de club en wedstrijdsecretariaten van andere verenigingen? Dan hebben wij een leuke vrijwilligersfunctie voor jou!

Wat ga je doen?

Hoofdtaak is het beheren van één van de twee e-mailboxen op het wedstrijdsecretariaat. In deze spilfunctie verloopt alle communicatie over jeugdcompetitiewedstrijden via jou. Jij bent diegene die de teams en daarmee de club representeert bij de KNHB en tegenstanders. Jij bent ook diegene die Fletiomare teams van de juiste bondsinformatie voorziet inzake afgelaste wedstrijden, verzetten wedstrijden. etc.

Voor de dagelijkse werkzaamheden ben je als mailboxbeheerder ongeveer twee uur per week kwijt. Indien nodig heb je één keer per maand een stand-by dienst in het weekend. Dit houdt in dat bij calamiteiten - bijvoorbeeld een afgelaste wedstrijd- de betrokken teams en scheidsrechters op hoogte worden gesteld van de verandering in het wedstrijdschema.

Dit ben jij

  • Jij bent in staat relaties op te bouwen met partijen die betrokken zijn bij de competitiewedstrijden
  • Kan overzicht bewaren in diverse communicatielijnen en weet de juiste eindjes aan elkaar te knopen
  • Jouw tone of voice is vriendelijk doch duidelijk
  • Denkt mee in het verbeteren en sneller maken van het proces
  • Vindt het leuk om in een klein team actief te zijn

Wat bieden wij

  • Een leuke vrijwilligersfunctie die thuis uitgevoerd kan worden op een voor jou passend moment en waarbij je toch betrokken bent bij het reilen en zeilen van de vereniging Fletiomare

Mail ons voor meer informatie naar [email protected]