header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Help jij mee om de jeugdwedstrijden te plannen?

Nieuws afbeelding 6-7-2022

Houd jij van puzzelen? Heb je oog voor detail en kun je snel bijna wiskundige uitdagingen in de planning oplossen?  Dan staan wij te springen om jou!

Wat ga je doen?

Binnen de jeugdafdeling van Fletiomare spelen elk weekend 108 teams een wedstrijd. De thuiswedstrijden voor deze teams worden door ons drie keer per seizoen ingepland en ingevoerd in diverse systemen zodat teams, tegenstanders en iedereen die ook maar een beetje te maken heeft met hockey op de hoogte is van hoe, waar, wanneer, etc.

Wij plannen per piekmoment ongeveer 10 /12 wedstrijddagen. De nog te plannen wedstrijddagen verdelen we over alle planners; beginners krijgen in eerste instantie minder dagen toebedeeld. Een ervaren planner doet ongeveer een uur over om een wedstrijddag in te plannen.

Verder heb je één keer per maand een stand-by dienst in het weekend. Dit houdt in dat bij calamiteiten - bijvoorbeeld een afgelaste wedstrijd - de betrokken teams en scheidsrechters op de hoogte worden gesteld van de verandering in het wedstrijdschema.

Dit ben jij: je

  • wordt blij van het oplossen van uitdagende puzzels binnen strakke deadlines
  • denkt mee in het verbeteren en sneller maken van het proces
  • vindt het leuk om in een klein team actief te zijn

Wat bieden wij

  • Een leuke vrijwilligersfunctie die thuis uitgevoerd kan worden op een voor jou passend moment en waarbij je toch betrokken bent bij het reilen en zeilen van de verenging Fletiomare.
Maak gerust een afspraak om een keer met ons mee te kijken wat zo'n planning inhoudt of mail ons voor meer informatie:


mailto:[email protected]