header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Rick Overbeek nieuwe hoofdcoach Fletiomare Heren 1 voor komend seizoen

Nieuws afbeelding 23-4-2022
MHC Fletiomare in Leidsche Rijn/Utrecht heeft voor het komende hockeyseizoen 2022/2023, Rick Overbeek aangesteld als de nieuwe hoofdcoach van het eerste Herenteam van Fletiomare. Rick volgt interim hoofdcoach Jandaan Vos in juni op.

Technisch manager Tophockey Christian Cavallet is blij met de aanstelling van Rick: "Rick heeft de afgelopen zeven jaar diverse van onze jeugd topteams getraind en gecoacht.  Hij is meerdere seizoenen assistent geweest bij ons Dames 1 en Heren 1 èn heeft ervaring als hoofdcoach op andere clubs. Met Rick stellen we een coach aan die Fletiomare en onze jeugd uitstekend kent en daarmee de verbinding tussen team, jeugd en club verder zal versterken. Met zijn coach ervaring gaat hij een nieuwe impuls geven aan de ontwikkeling van Heren 1”

Ook Rick is enthousiast over zijn nieuwe rol: "Fletiomare is volop in ontwikkeling en ik heb daar in verschillende rollen aan kunnen bijdragen. Niet alleen bij de topteams, maar ook bij de breedte teams en de jongste jeugd. Ik werk al jaren met veel plezier bij de club en deze rol past geweldig bij mijn ambitie. Ik kijk ernaar uit om met Heren 1 een volgende stap te zetten in de prestatie ontwikkeling van Fletiomare”

Naast zijn nieuwe rol als hoofdcoach Fletiomare Heren 1,  blijft Rick nauw betrokken bij de ontwikkeling van de gehele jongenslijn van MHC Fletiomare. Komend seizoen zal Rick ook weer een Fletiomare top jongens team gaan coachen. "Zo zorgen wij voor een mooie verbinding van onze Topjeugd naar de senioren”. Aldus Christian.

Namens het bestuur,

Frank Harteloh en Klaas Louis Springer
Hockey Technische Zaken MHC Fletiomare