header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Robert van der Toorn en Jesse Martens verlengen contract bij Fletiomare Dames 1

Nieuws afbeelding 25-4-2022

Wij zijn trots dat Robert van der Toorn, hoofdcoach Fletiomare Dames 1, samen met Jesse Martens, assistent-coach, ook komend seizoen de technische staf zullen vormen bij Fletiomare Dames 1, uitkomend in de Overgangsklasse. De ingeslagen weg wordt op deze wijze voortgezet. 

 

Technisch Manager Tophockey Christian Cavallet: "Dit seizoen hebben we met de aanstelling van Robert en Jesse een weg ingeslagen waarbij het doorontwikkelen van onze speelsters en de verbinding met onze topjeugd centraal staat. De evaluaties met de speelsters hebben ons gesterkt in onze plannen voor de toekomst. Wij hebben vertrouwen in de staf en daarom zijn we heel blij dat ze hun werk bij Dames 1 zullen voortzetten.”

 

Robert krijgt naast de rol van hoofdtrainer/coach bij Dames 1, ook een rol bij een Fletiomare top meisjes team, waardoor de verbinding met de meisjeslijn nog sterker wordt. Tevens blijft Robert Technisch Manager van de club. 

 

Wij zijn ook blij te melden dat de werkzaamheden van Jesse op Fletiomare worden uitgebreid. Naast zijn rol als assistent-trainer/coach bij Dames 1 zal hij in de meisjeslijn training geven aan een topteam en wordt Jesse onderdeel van de Technische Commissie als Blok Technisch Coördinator Jongste Jeugd. Jesse heeft ruime ervaring opgedaan bij Hurley als Technisch Coördinator Jongste Jeugd en we zijn dan ook trots dat hij zijn kennis en expertise nu kan inzetten voor de jongste jeugd op Fletiomare.

 

Wij wensen Robert en Jesse ook komend jaar veel plezier en succes!

 

 

Frank Harteloh en Klaas Louis Springer

Hockey Technische Zaken MHC Fletiomare