header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

PLUS Stefan Blom sponsor bij Fletiomare

Nieuws afbeelding 8-4-2022
Stefan Blom is de nieuwe eigenaar van de PLUS supermarkt in de wijk Veldhuizen in De Meern. Als lokale supermarkt is PLUS Stefan Blom actief in Leidsche Rijn en betrokken bij het verenigingsleven. Stefan was voorheen bedrijfsleider in de supermarkt aan de Molenpolder, dus hij kent de klanten en de omgeving goed. 

De afgelopen twee seizoenen heeft Fletiomare actief deelgenomen aan de spaaracties van supermarkt PLUS. Zo leverde eind 2021 de actie ‘Spaar voor je Club’ een zeer welkom bedrag op van ruim €1.300,-. Door deelname aan deze acties is een goed contact ontstaan tussen Fletiomare en PLUS wat heeft geleid tot een partnership voor drie jaar sponsoring!
 
PLUS Stefan Blom is naamgever van ons nieuwe, op 19 maart geopende, ASM veld en is dus duidelijk zichtbaar op de club. Daarnaast kan PLUS bij evenementen een extra inspanning leveren, bijvoorbeeld in de vorm van een springkussen voor de jongste jeugd.
 
Wij wensen Stefan Blom veel succes met zijn PLUS supermarkt en kijken uit naar de samenwerking!