header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaalcontributie seizoen 2021/2022

Nieuws afbeelding 21-12-2021

Beste Leden,

Helaas werden wij afgelopen weekend allemaal verrast door de aankondiging dat per direct alle indoorsporten tot en met 14 januari niet meer mogen. Dit betekent dat, naast de al eerder opgelegde beperkende corona-maatregelen, al onze leden tot en met 14 januari 2022 niet meer kunnen trainen in onze eigen hal en dat de zaalcompetitie is stilgelegd.

Veel leden hebben zich in september aangemeld voor het zaalhockey. Normaal gesproken volgt dan in januari de factuur voor de zaalcontributie en eind januari de incasso. De contributie, zoals deze met de leden is gecommuniceerd, is gebaseerd op de kosten die we als club maken om zaalhockey (competitie en trainingen) mogelijk te maken.

Tijdens de ALV van afgelopen maandag heeft het bestuur de aanwezige leden geïnformeerd dat het bestuur begin januari geen factuur zal versturen. Dit omdat we nu nog niet kunnen bepalen wat een redelijk tarief voor dit seizoen zou moeten zijn. Dat valt nu nog niet te bepalen omdat we nu geen van allen zicht hebben op de situatie na 14 januari. Daarnaast is er op dit moment ook nog niets bekend m.b.t. compensatieregelingen zoals door de overheid aangekondigd. Zodra we dat inzicht wel hebben, zal het bestuur een voorstel doen met betrekking tot de hoogte van de in rekening te brengen zaalcontributie.

Het is goed om te weten dat alle kosten voor het zaalhockey (opzetten en afbreken blaashal, kosten voor gas & elektra, kosten voor trainers) doorlopen alsof het een normaal zaalseizoen betreft. De maatregelen van de overheid maken niet dat deze kosten ineens wegvallen. De volledige zaal contributie bedraagt ruim €150,000 en daarnaast zien we ook onze baromzet de komende periode wegvallen. De financiële uitdaging is daarom groot en we zullen er alles aan doen om niet de volledige rekening bij onze leden neer te leggen.

Het bestuur hoopt dat er in de loop van januari voldoende inzicht is (verloop van het zaal seizoen & mogelijke compensatie regelingen vanuit de overheid) om een juiste afweging te kunnen maken. Het bestuur zal de uitkomst dan z.s.m met alle leden delen.

Mochten er in de tussentijd vragen zijn over de zaal contributie, schroom dan niet om deze te mailen naar [email protected]

Met sportieve groet,

Harmen Veling

Penningmeester