header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Aanleg ASM-veldje

Nieuws afbeelding 29-9-2021
We hebben het er al lang over, maar in de herfstvakantie gaat het dan eindelijk gebeuren: de aanleg van het ASM-veldje! Een veldje waarvoor veel jeugdspelers een paar jaar geleden via de Grote Clubactie al geld hebben ingezameld.

ASM staat voor Athletic Skills Model. Het veldje wordt aangelegd op de huidige locatie van het speeltuintje. De speeltoestellen en de gedenkboom met bankje worden verplaatst richting veld 3 tussen de bomen op het grasveldje naast de fietsenstalling. 

Het ASM -veld bestaat uit diverse kleuren kunstgras en kan worden ingezet voor onze ASM-trainingen, maar uiteraard ook gewoon om op een klein veldje even lekker te hockeyen. Aan de hekken worden borden gehangen waarop de verschillende ASM-oefeningen worden uitgelegd. Daarnaast zal een aantal trainers een door ASM verzorgde workshop volgen, zodat maximaal van de mogelijkheden van het veldje geprofiteerd kan worden.

Sponsor worden?
Ook is het mogelijk het veldje te sponsoren, bijvoorbeeld door ophanging van een reclamebord aan het hek. Heb je daar idee├źn voor of interesse in? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via [email protected]l.