header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Al hockeyend de herfstvakantie door?

Nieuws afbeelding 20-9-2021

Was jij ook zo toe aan het nieuwe hockeyseizoen? Ein-de-lijk weer het veld op en ein-de-lijk weer wedstrijden spelen. Wat waren we daar aan toe! Helaas ligt de eerste kleine break alweer op de loer: de herfstvakantie. Zit jij ook niet te wachten op een hele week lang geen hockey? Schrijf je dan snel in voor het SportWays Dagkamp bij ons op de club. Je gaat twee of drie hele dagen aan de slag met hockey, op én rondom het veld. Perfectioneer jouw technieken, werk aan jouw backhand of leer de chop. Van spits tot verdediger, iedereen gaat als betere hockeyer naar huis. Zien we jou op het hockeykamp?

Tijdens het hockeykamp kun jij naar hartelust hockeyen. Samen met de enthousiaste trainers van SportWays ga je aan de slag om nieuwe skills te leren en jouw basistechnieken te verbeteren. De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Maar er is ook genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken en leuke spellen te doen.

Hockeykamp in de herfstvakantie  |  18 t/m 20 oktober 2021
♦ Kids, 5 t/m 7 jaar  
|  YoungStars, 7 t/m 9 jaar  |  Juniors, 10 t/m 13 jaar

Meld je hier aan voor het hockeykamp in de herfstvakantie!

15% groepskorting

Ga je met een groep naar het kamp? Meld je dan aan als groep, en krijg 15% korting per persoon! Jouw groep moet uit zes of meer deelnemers bestaan, die allemaal minstens drie hele dagen op kamp gaan. Stuur een mail met de voor- en achternamen van alle deelnemers en naar welke leeftijdscategorie(ën) jullie gaan. Je ontvangt dan van SportWays een kortingscode, zodat jullie je kunnen aanmelden voor het kamp. Let op! Zorg ervoor dat niemand zich aanmeldt voordat je de kortingscode hebt ontvangen. Je kunt namelijk niet meedoen aan de groepskorting als je al aangemeld bent voor het kamp.