header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welkom Christian Cavallet, onze Technisch Manager Tophockey

Nieuws afbeelding 18-9-2021

MHC Fletiomare heeft Christian Cavallet aangesteld als Technisch Manager Tophockey. In deze nieuwe functie zal Christian bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het tophockey bij Fletiomare.

Ondanks de lastige Corona-periode zijn er het afgelopen jaar, mede door inspanning van veel trainers en coaches, goede stappen gezet om meer spelers een passende hockey-uitdaging te bieden. Er is meer aandacht gekomen voor persoonlijke ontwikkeling van spelers en onderlinge verbinding tussen teams en staf. Het afgelopen jaar is duidelijk geworden dat er behoefte is aan het uitbouwen van het technisch kader. We zijn daarom ook heel blij dat Christan onze vereniging komt versterken.

De functie heeft als doel om de selectieteams op een hoog niveau te laten spelen. Christian zal de trainers/coaches én toptalenten van onze selectieteams ontwikkelen en begeleiden op hockeytechnisch, tactisch en mentaal gebied. Ook zal hij gaan samenwerken met de trainers, coaches en de Tophockey Commissie om de tophockey-ambities van van Fletiomare op een duurzame manier te realiseren.

Wij zijn heel blij dat Christian onze vereniging komt versterken. Christian heeft een indrukwekkend hockey cv achter zijn naam staan. Maar liefst 189 veld- en zaal interlands met het Zwitsers nationale hockeyteam, hij speelde in Nederland jarenlang hockey in de hoofdklasse en werd Nederlands kampioen met HC Den Bosch. Daarnaast heeft hij ruim twintig jaar ervaring met het coachen van top-jeugd en senioren teams die actief zijn op het hoogste niveau in Nederland en maakte hij bij diverse grote clubs deel uit van de Technische Commissie.

Met zijn professionele achtergrond en zijn enthousiaste persoonlijkheid, verwachten wij dat Christian onze topteams een nieuwe impuls gaat geven en de vereniging verder helpt bij ons tophockey beleid. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes!

Christian is eindverantwoordelijk voor onze tophockey teams: Dames 1/ Heren 1, Dames 2 / Heren 2 en Meisjes / Jongens A1/A2 en B1/B2.

Christian is bereikbaar via : [email protected]