header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Het seizoen gaat weer starten, waar staan we met de Corona maatregelen?

Nieuws afbeelding 1-9-2021

In de persconferentie van 13 augustus zijn de bestaande maatregelen voorlopig verlengd tot en met 19 september en zijn er geen verdere versoepelingen aangekondigd.

Naast de 1,5 meter afstand regel, blijven de volgende maatregelen van kracht:

 

  • Voor iedereen op het terrein geldt de verplichting van registratie en de gezondheidscheck. De QR codes die op het terrein hangen kunnen hiervoor gebruikt worden. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn. Iedereen is welkom mits men geen klachten heeft.
  • registreren kan ook via deze link 
  • Rondom de velden hebben we op Fletiomare geen zitplaatsen. Er mag rondom de velden gestaan worden met inachtneming van de 1,5 meter. Stickers zijn op de hekken rondom de velden geplakt om de 1,5 meter aan te geven.
  • Het horeca-terras is enkel beschikbaar als je gebruikt maakt van onze horeca. Op het terras is een zitplaats verplicht. Instructies zijn bevestigd op de tafels. Dit betekent dus niet staan en niet onnodig rondlopen.
  • Douches en kleedkamers zijn op de competitie zondagen enkel voor bezoekende seniorenteams geopend. Ook hier geldt de 1,5 meter regel,senioren kunnen dus met max 8 personen in een kleedkamer (richtlijnen staan vermeld op de kleedkamerdeuren). Op zaterdagen mogen juniorenthuis èn uitteams een kleedkamer gebruiken.
  • Geen bijeenkomsten in de bestuurskamer voor seniorenteams.
  • Jeugd tot en met 17 jaar hoeft onderling geen afstand te houden. Wel tot volwassenen.
  • Uitwedstrijd: advies is voor personen uit meerdere huishoudens die met de auto gaan om vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.
  • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn nog niet toegestaan, evenals harde muziek.

Horeca

Voor de horeca geldt dat er 100% bezetting mogelijk is op basis van de 1,5 meter regel. Dit betekent voor Fletiomare dat als het terras vol is (iedereen moet verplicht zitten)we je verzoeken om je non-alcoholische drankjes op een andere plek te nuttigen of het terrein te verlaten.Dit is niet heel gastvrij maar door de maatregelen hebben we te maken met een capaciteitsprobleem.

Voor nu zijn de coronawacht diensten afgebouwd. Voor de zaterdagen zullen we aan de teammanagers van de jeugd- en juniorenteams vragen om een ouderaan te wijzen die erop toezietdat het publiek voor de eigen wedstrijd zich aan de maatregelen houdt. We hebben gele corona-hesjes beschikbaar voor deze ouders.

Mochten de maatregelen weer verscherpt worden, kan het zijn dat de coronawachten weer ingepland gaan worden.

We vertrouwen erop dat iedereen zich aan de maatregelen houdt.

Stay safe,

Corona commissie Fletiomare

[email protected]