header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Indeling E8 teams seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding 13-6-2021

De teamindelingen voor de E8 teams 2021-2022 zijn afgerond. 

Bij de meisjes zijn de eerste 3 teams ingedeeld door de technische commissie, bij de jongens de eerste 2 teams. In de overige teams is zoveel mogelijk rekening gehouden met sociale voorkeur van de kinderen. 

Achter de inlogcode staan alle teams voor het seizoen 2021-2022. Onderstaand de informatie om bij het bestand met de teamindelingen te komen: 

 

INLOGGEN: 

Ga rechtsboven op de website naar ‘Mijn Fletiomare’ en log in met je lidnummer en wachtwoord. 

Na het inloggen ga je naar de Documentenpagina van Fletiomare, dit doe je op onderstaande wijze: 

Ga bovenin naar ‘Club’ en klik daarna op ‘Documenten’. Onder ‘Technisch Kader’ is het document zichtbaar. 

 

Coaches / teammanagers komend seizoen 

 

Sterkteteams 

De technische commissie is al bezig om jeugd- en oudercoaches te benaderen voor de eerste 3 teams van de meisjes en de eerste 2 teams van de jongens. Tijdens de digitale stick together zal de rol van teammanager in gevuld worden.

 

Overige teams 

De coach en teammanager voor de overige teams kunnen zich tijdens de digitale Stick Together avonden hiervoor aanmelden. De Technische Commissie behoudt zich het recht voor om de invulling aan te passen door bijvoorbeeld een talentvolle jeugdcoach samen met een ouder op een team te zetten. We streven ernaar om ieder team te voorzien van jeugdcoaches die hun rol als coach vervullen naast een ouder coach. De Jongste jeugd commissie zal met de betreffende personen, die deze taak op zich willen nemen, contact opnemen en verder alles in gang zetten. 

 

Voor vragen over de indeling  

 

De teamindeling kan zorgen voor vragen. Ieder jaar ontvangt de TC na de bekendmaking van de nieuwe teamindeling allerlei reacties. De strekking is vaak dat er verkeerde keuzes zijn gemaakt. De onderbouwing is meestal erg emotioneel. Een gering aantal reacties heeft bovendien een toon- of woordkeuze die de fatsoensnorm bijna of geheel overschrijdt. Om een prettige onderlinge sfeer op de club te bewaren, worden eventuele vragen / klachten / suggesties over de teamindeling bij voorkeur tijdens een persoonlijke afspraak op de club besproken.  

 

Mochten er vragen zijn over de indeling van de sterkte teams, dan gelden de onderstaande contactpersonen:

 

E8 teams         Hans Ruiter                                         :           [email protected]

                        Rick Overbeek                                     :           [email protected]

 

Mochten er vragen zijn over de indeling van de overige teams dan gelden de onderstaande contactpersonen: 

 

Categorieleider J8E Mara Verney                                 :           [email protected]

Categorieleider M8E Shoshana Jonas                          :           [email protected]

 

Voorzitter Nienke Visscher                                            :           [email protected]

 

Alle vragen / klachten / suggesties kunnen alleen via mail worden doorgegeven. Beschrijf in je mail je vraag en de reden dat je een afspraak wil. Je kunt tot en met 20 juni mailen. 

 

Trainingen in nieuwe samenstelling 

Vanaf maandag 14 juni kan er in de nieuwe samenstelling worden getraind. Aanvraag velden verloopt via [email protected].  

In veel gevallen is de trainer/coach nog niet duidelijk maar misschien is er een enthousiaste ouder die alvast wil starten met eenkennismakingstraining.  

 

Wij hopen dat jullie aanwezig zullen zijn tijdens de digitale Stick Together avonden vanaf volgende week en wensen iedereen alvast een gezellig en sportief seizoen 2021-2022!

 

We hopen dat de kinderen met het nieuwe team weer een leuk hockeyseizoen tegemoet gaan. 

 

 

De Jongste jeugd commissie 

De Technische Commissie