header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe rubriek: commissie in het zonnetje

Nieuws afbeelding 2-6-2021
Onze club wordt gedragen door een heleboel vrijwilligers. Niet alleen op het veld en voor de teams maar ook in de diverse commissies blijft Fletiomare draaien dankzij de inzet van deze vrijwilligers. In elke Fifomail zetten we een commissie in het zonnetje. Dit keer de Communicatie commissie.

De Communicatie commissie zet zich met enthousiasme in om de interne en externe communicatie in goede banen te leiden. Denk daarbij aan alles rondom PR en promotie, de website en de fifomail, maar uiteraard ook de huisstijl en vormgeving zoals logo en kleding. Ook het LISA systeem valt onder beheer van de Communicatie commissie. Er zijn vele korte lijntjes met andere commissies zoals de Sponsor commissie en de Evenementen commissie. Wij stellen de vrijwilligers in de Communicatie commissie graag aan je voor:
  • Luc Hengst is onze technische ‘pater familias’. Hij is aan Fletiomare verbonden al sinds hij zo ongeveer kan lopen. Hij zorgt dat we een nieuwe website krijgen met een nieuwe versie van het LISA systeem.
  • Cecile van de Ven is onze linking pin met de Sponsor commissie en is één van de motors achter het nieuwe tenue.
  • Cecile Spijk zorgt voor het nieuws op de website en app. Mede dankzij deze vroege vogel is in de winter iedereen op tijd geïnformeerd of de velden bespeelbaar zijn.
  • Martine Pouw waakt als een moederkloek over de huisstijl en maakt de meest creatieve flyers en posters. Zij krijgt het heel druk als we weer feestjes mogen vieren.
  • Margriet van Dijk zorgt dat iedereen de Fifomail maandelijks in zijn of haar mailbox ontvangt. Margriet vindt het hockey van dochterlief leuk om naar te kijken maar haar eigen sportieve ambitie strekt niet verder dan de tennisbaan.
  • En Cathelijne Wakker is sinds kort onze verlengde arm in het bestuur. Zij houdt zich in haar portefeuille Communicatie, Marketing en Sponsoring onder andere bezig met het zoeken naar een nieuwe hoofdsponsor.
Versterking gezocht!
Overigens zoekt de Communicatie commissie nog versterking, onder andere op het gebied van werving en tekstschrijven. Vind je het leuk om deel uit te maken van dit enthousiaste team? Stuur dan een mail naar [email protected]. Of meld je aan voor één van de andere commissies. Er is altijd genoeg te doen op onze club!