header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Contributie korting voor senioren die komend seizoen lid blijven

Nieuws afbeelding 18-5-2021

Alle (senioren) leden die lid zijn van Fletiomare in het seizoen 20/21 en als seniorlid waren ingedeeld dit seizoen èn ook het komende seizoen 21/22 lid blijven,  ontvangen een restitutie op de contributie van seizoen 20/21. Dit geldt dus ook voor de A-spelers die dit seizoen waren ingedeeld in een seniorenteam, lees:  Jong Dames en Jong Heren en de selectieteams D1 en H1.

De restitutie bedraagt € 60 per spelend senior lid en € 30 voor een trim-, training-, of 7tegen7 lid. De restitutie wordt automatisch verrekend op de contributie factuur van het seizoen 2021/2022. Deze restitutie is per persoon en niet per huishouden.

Waarom doet het bestuur dit?
Door alle Covid maatregelen hebben alle leden niet de hockeybeleving kunnen ervaren zoals ze dat bij MHC Fletiomare gewend zijn. Gelukkig hebben we de jeugdleden alternatieve programma’s kunnen aanbieden. Voor seniorenleden is dat een heel ander verhaal.

Alle leden hebben wel de vaste contributie voor dit seizoen betaald. Dit was nodig omdat met het wegvallen van de horeca en het zaalseizoen veel inkomsten wegvielen terwijl de kosten voor een groot deel gelijk bleven.

Eerder in het jaar is daarover in een nieuwsbrief gecommuniceerd. De mededeling toen was dat we zouden kijken naar restitutie van een deel van de contributie als zou blijken dat dit mogelijk is.

Nu het seizoen bijna ten einde komt, kan de balans worden opgemaakt.

Door alle ondersteunde maatregelen (overheid, gemeente, KNHB) en de tomeloze inzet van al onze vrijwilligers en medewerkers is het mogelijk om deze regeling aan te bieden.

Senioren kunnen uiteraard afzien van deze restitutie en deze doneren aan de club. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]. Het bedrag dat hierdoor niet wordt gerestitueerd zal ten goede komen aan een investering/aanschaf voor de club die niet in de begroting staat. Ideeën hiervoor kunnen in dezelfde mail gedeeld worden. Afhankelijk van het bedrag, de mogelijkheden etc, zal het bestuur, in overleg met de seniorencommissie, dan een keuze maken hoe dit bedrag te besteden. Hierover worden alle leden geïnformeerd.

Mocht je naar aanleiding van dit schrijven toch besluiten om lid te blijven, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de ledenadministratie.

Het bestuur is blij dat het mogelijk is om deze regeling aan te bieden. En hoopt jullie van harte komend seizoen weer terug te zien op de club.

Bestuur MHC Fletiomare