header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Belangrijke informatie over laatste weken van dit seizoen

Nieuws afbeelding 4-6-2021

Invulling van de trainingen

De jeugd en de seniorenleden trainen volgens het laatste trainingsschema. Dit staat in de app.  

Weekenden
In de weekenden van  5/6 juni en 12/13 juni en 19/20 juni organiseren de junioren-, jongste jeugd-, en seniorencommissies onderlinge oefenwedstrijden. Informatie over het wedstrijdschema volgt via de teammanagers. De weekenden daarna mogen teams (jeugd en senioren) zelf een veld aanvragen voor een oefenwedstrijd via [email protected]

Laatste trainingsweek van het seizoen 20/21
Jeugd en jongste jeugd: de laatste reguliere trainingsweek voor alle jeugdteams is week 23. Vrijdag 11 juni is dus de laatste reguliere trainingsdag.

Seniorenteams en trimgroepen: kunnen regulier doortrainen volgens het laatst bekende schema tot en met vrijdag 9 juli.

G hockey: kan regulier doortrainen tot en met vrijdag 9 juli.

Opstart en voorbereiding nieuwe hockeyseizoen voor de jeugd
De teamindeling van de nieuwe jeugdteams (A/B/C/D categorie) en de nieuwe 8E teams wordt op zondag 13 juni om 19:00 uur op de website geplaatst.

Vanaf maandag 14 juni gaan de juniorenlijn-, opleiding-, en sterkteteams in de nieuwe samenstelling trainen onder leiding van de nieuwe coaches. Alle andere juniorenteams kunnen ook starten met trainen met het nieuwe team, of bijvoorbeeld een teamkennismakingstraining organiseren. Hiervoor moet altijd een veld worden gereserveerd via [email protected]. De teams regelen zelf trainers en materiaal en moeten in ieder geval begeleid worden door een volwassene.

De Fletiomare Stick Together bijeenkomsten, dit zijn de jaarlijkse teambijeenkomsten van de ouders/verzorgers van de nieuwe jeugdteams om onderling de teamtaken te verdelen, organiseren we online op 15, 16 en 17 juni.

Zomersluiting
Vanaf maandag 12 juli gaat de club sluiten en is het voor iedereen zomervakantie.

Start seizoen 2021/2022

De KNHB heeft de speeldagen vastgesteld en die zijn ongewijzigd dus ook onze opstartplanning is ongewijzigd. Bekijk dit bericht voor de startdata van de trainingen na de zomervakantie.  Vanaf 16 augustus is het voor jeugd en seniorenteams mogelijk alvast een veld te reserveren als je iets eerder wilt opstarten. Dit moet altijd via [email protected] 

Start competitie 2021/2022

  • Start competitie junioren A en B in de top en subtopklasse op 4 September 
  • Start competitie overige junioren en jongste jeugd op 11 september
  • Start competitie senioren op 12 september.

Kick off 2021/22

De jaarlijkse Fletiomare seizoenskick-off is gepland in het weekend van 4 en 5 september. De nieuwe 1e jaars F zullen op de ochtend van 12 september hun kick off hebben.