header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona update

Nieuws afbeelding 22-4-2021

Afgelopen dinsdag tijdens de persco van de overheid zijn er een aantal versoepelingen aangekondigd. Helaas zijn er voor de buitensporten geen veranderingen aangekondigd, behalve dat met afschaffing van de avondklok er langer doorgetraind kan worden. 

 

Belangrijke maatregelen:

 

Fletiomare houdt tot verdere versoepelingen voor buitensporten vast aan de volgende belangrijkste maatregelen: 

  •   Senioren vanaf 27 jaar sporten in teamverband met een max van vier. Hiervoor is een apart protocol opgezet. Deze is verspreid via de Seniorencommissie aan de teams. Wij verzoeken de senioren teams zich hieraan te houden.
  • Groepsgrootte is vier personen. Dit geldt vanaf 13 jaar. Als teams van het veld komen vanaf C-categorie betekent dit dat de groepsgrootte niet meer dan vier mag zijn en teams gespreid van het veld moeten.
  • Toeschouwers zijn niet welkom
  • Registratie blijft verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit geldt ook voor trainingen
  • Competitiewedstrijden blijven geschrapt. Onderlinge wedstrijden zijn wel toegestaan
  • Clubhuis is gesloten
  • Kleedkamers zijn dicht
  • Trainingsmaterialen, blessure-ijs, de EHBO-kist en de toiletten blijven bereikbaar
  • Reinig handen bij binnenkomst terrein met het desinfectiemateriaal
  • Het is niet toegestaan vanaf VV de Meern te kijken naar veld 5 en 6 (je bent dan toeschouwer op VV de Meern en ook daar mag geen publiek zijn)

 

 

Strafcorner maskers:

Op advies van de GGD wordt het protocol voor strafcorners per direct aangepast. Strafcorner maskers moeten voor de wedstrijd worden gedesinfecteerd. Voor de wedstrijd dienen maskers per persoon worden toegewezen. Een masker wordt dus de hele wedstrijd door dezelfde persoon gedragen. Om dit mogelijk te maken, zullen de scheidsrechters wissels bij de verdedigende partij toe staan bij een strafcorner

 

Coronawachten

Om de maatregelen op ons complex te handhaven blijven coronawachten nodig. Bij aankomst graag melden in het clubhuis. De instructies voor de coronawachten hangen in het clubhuis aan het rek waar de gele hesjes hangen. 

 

Door het afschaffen van de avondklok zal het ook eenvoudiger worden om het coronawacht schema sneller online te zetten en meer vooruit te plannen. De afgelopen periode verschoven sommige trainingstijden nog wel eens zodat elk team voldoende trainingstijd had waardoor last minute aanpassingen vereist waren. 

 

Coronawachten zijn en blijven belangrijk voor de club om toe te zien dat spelers en ouders de richtlijnen van de overheid en het Fletiomare protocol volgen. 

 

Stay safe, 

 

Corona commissie Fletiomare

[email protected]