header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Rabobank Hoofdsponsor tot 31 augustus 2022

Nieuws afbeelding 6-4-2021

Al jaren is Rabobank als trotse hoofdsponsor verbonden aan Fletiomare. Daar zijn we heel dankbaar voor. Helaas komt nu aan die periode een einde: Rabobank stopt in augustus 2022 het sponsorschap. Dit betekent dat we nog ruim een jaar samen zullen optrekken en dat we voor de periode daarna op zoek gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Hieronder lees je hoe het zit – en hoe je kunt helpen.


Rabobank wijzigt samenwerking

Rabobank wijzigt de manier van samenwerken en is straks geen sponsor meer van Fletiomare. Wel biedt Rabobank ons nog ondersteuning in kennis op diverse gebieden. Zo is het mogelijk om via Rabo ClubSupport een project in te sturen dat bijvoorbeeld gericht is op verduurzaming. We maken dan kans op een financiële bijdrage voor dat project. De leden van Rabobank kunnen stemmen, het aantal stemmen bepaalt de hoogte van het bedrag.

Met het oog op verduurzaming – en het kostenefficiënt omgaan met materialen – mogen we de huidige clubshirts nog één seizoen na afloop van het sponsorcontract gebruiken, dus tot uiterlijk augustus 2023.

 

Nieuwe hoofdsponsor gezocht

De Sponsoring Commissie is meteen volop aan het werk gegaan. We vinden het natuurlijk ontzettend spijtig dat Rabobank heeft besloten om te stoppen. Tegelijkertijd hebben we er alle vertrouwen in dat we op tijd een nieuwe hoofdsponsor vinden voor onze mooie club. Fletiomare heeft immers heel wat te bieden aan een sponsor!
Wel hebben we de hulp van al onze leden hard nodig. Ken of ben jij iemand die mogelijk hoofdsponsor wil worden van Fletiomare? Neem dan contact op met
 Cathelijne Wakker, voorzitter van de Sponsoring Commissie. Dit geldt ook als je vragen of zorgen hebt. We horen graag van je. Namens onze hele club: bedankt voor het meedenken!