header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Gezocht: wedstrijdsecretaris jongste jeugd en junioren

Nieuws afbeelding 31-3-2021

Haal het beste uit jezelf!

De vereniging wil iedereen inspireren en motiveren om sportief én als betrokken lid van een groeiende vereniging al je talenten te benutten.

 

Wij zijn op zoek naar wedstrijdsecretaris jongste jeugd en junioren

 

Wij zijn op zoek naar 2 enthousiaste personen die mee willen helpen om de competitie wedstrijden van alle jongste jeugd en junioren teams in te plannen op onze velden. Je gaat dan onderdeel uit maken van een team van 4 personen die onderstaande taken verdelen.

 

Tijdbesteding:

  • Hangt af van de verdeling van de taken tussen de verschillende commissieleden. B.v. 3 keer een ‘heel’ weekend schema’s maken in Excel of elke avond 10 min. mail checken.
  • Alleen inzet nodig net vóór en tijdens de 22 speelweken van de veldcompetitie.
  • 3 a 4 keer per seizoen een weekend bereikbaar zijn om eventuele afgelastingen tijdig te verwerken in LISA.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Contact onderhouden met de KNHB en het wedstrijdsecretariaat van andere clubs over planning van de competitie jongste jeugd en junioren, afgelastingen en opmerkingen op het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) (via mail en LISA).
  • Aanspreekpunt voor Team Managers van Fletiomare teams t.a.v. de planning van de competitie wedstrijden en het DWF.
  • Op basis van het wedstrijdschema van KNHB een indeling maken van de teams over de beschikbare velden op zaterdag en zondag en deze invoeren.

 

 

Jouw talent:

 

  • Enthousiast en flexibel.
  • We werken met Gmail, Excel, LISA en HockeyWeerelt.

 

Herken je jouw talent?

 

Dan wil je vast meer weten. Voor vragen, of om je aan te melden kun je contact opnemen met Caroline Hop via [email protected]of 06 - 37 29 09 66.

Bijlage