header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

start voorbereiding seizoen 2021/2022

Nieuws afbeelding 23-3-2021 We zitten nog volop in seizoen 2020/2021 dat door corona helaas compleet anders is verlopen dan we hadden gehoopt. Achter de schermen zijn we inmiddels al een tijd bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe hockeyseizoen 2021/2022. 

De zomervakantie is dit jaar voor Midden Nederland van 17 juli tot en met 29 augustus. De competitie start op zaterdag 4 september voor onze A1 en B1 teams in de top en subtopklasse, en in het weekend van 11 en 12 september voor alle andere teams.
 
Om goed de competitie te starten zullen diverse teams al in de zomervakantie starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kijk dus goed in bijgaand document waarin de startdata staan van de trainingen voor jongste jeugd, junioren en senioren.
Bijlage