header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Train met international Thijs van Dam op Fletiomare!

Nieuws afbeelding 3-12-2020
Wil jij ook lekker blijven hockeyen in de kerstvakantie? Kom dan op maandag 28 december van 11 tot 12:30 uur naar de BP Midwinter Clinic. Er zal hard worden getraind onder leiding van de beste BP trainers en de snelste speler van het Nederlands elftal. Thijs van Dam, vaste waarde van Rotterdam H1 en van het Nederlands elftal, zal jullie voorzien van zijn beste tips om ook zo snel te worden. Thijs van Dam speelde tot dusver 46 interlands en maakte hierin 7 doelpunten. Dankzij zijn werklust en snelheid kan niemand meer om hem heen.

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft staat centraal, tevens zullen er een aantal typische zaaltechnieken die je ook op het veld kunt toepassen worden behandeld. 

Wil je ook met Thijs van Dam op het veld staan en de snelste skills van hem leren? Meld je dan snel aan via deze link  en wie weet sta jij straks naast Thijs van Dam op het veld. 

Tot de 28ste!