header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Game on! #SamenSterker

Nieuws afbeelding 2-12-2020
Eigenlijk zouden afgelopen weekend de laatste competitiewedstrijden van 2020 op onze velden worden gespeeld. En daarna lekker de zaal in. Maar helaas, corona dwong ons om anders om te gaan met onze standaard hockey zater-/zondag. 

De afgelopen periode is er door verschillende commissies flink gepuzzeld om elk weekend voor onze jeugdspelers een sportieve uitdaging te creëren: het zes-tegen-zes toernooi en onderlinge (mix)wedstrijden, waarbij ook verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar speelden. Respect voor de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van leden, vrijwilligers en professionals binnen onze club!

Om deze periode op een speciale manier af te sluiten is afgelopen weekend: Game on! #SamenSterker georganiseerd. Een weekend voor al onze jeugdspelers waarbij naast wedstrijden ook challenges voor de teams klaarstonden. En 4 hockey-stormbanen! In een tijd waarbij je met name wordt gevraagd voorzichtig te zijn en zo veel als mogelijk thuis te blijven is het gelukt om een coronaproof programma neer te zetten waarbij de verbondenheid met hockeyclub Fletiomare wordt benadrukt. Mét elkaar komen wij deze periode door. Voor veel kinderen zijn de sportmomenten belangrijk en nu de échte competitie geen doorgang kan hebben zijn de alternatieven extra belangrijk. 

Ook dit weekend stonden de CS+ scheidsrechters klaar om een flink aantal wedstrijden te fluiten. En daarnaast een groot aantal vrijwilligers die de teams begeleiden bij de stormbaan en de challenges. Veel enthousiaste reacties van zowel kinderen als ouders op het klompenparcours, de blinde shoot out en de kratje/latje-uitdaging. Voor de eerste en tweede jaars F-jes was er op zondagochtend een apart programma waarbij JC1 en MC1 de begeleiding deden. Het was koud (!!!) maar heel veel blije gezichten op de velden.

Naast de inzet van Fletiomare-leden willen we onze sponsoren Winkelcentrum Vleuterweide, Albert Heijn, Friends of Sports, Rabobank, Pouw autobanden en SportWays hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de challenges en kadootjes (choco & marshmallows voor thuis en voor de vrijwilligers). De geweldige aftermovie is gemaakt  door Luc Te Boekhorst en Erik Verhagen.

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme, sportiviteit en inzet. Samen komen wij door deze periode heen! We zijn trots dat Fletiomare juist in deze tijd kan zorgen voor verbinding! 💙