header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Fletiomare doet niet mee aan de KNHB zaalhockey competitie

Nieuws afbeelding 16-10-2020

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag heeft het bestuur overlegd met de betrokken commissies over deelname aan de zaalhockey competitie van de KNHB. Het bestuur heeft besloten om alle teams terug te trekken en af te zien van deelname. Wij betreuren deze beslissing zeer omdat we weten hoeveel leden plezier beleven aan het zaalhockey in de winter. Gezien de onzekere situatie nu en in de komende maanden over de doorgang van de hockeycompetities, èn omdat we van de KNHB tot uiterlijk vandaag hadden om onze deelname te bevestigen of terug te trekken, vinden we dit de beste keuze met de kennis van nu.

Op dit moment beraadt het bestuur zich nog over het opzetten van onze blaashal. Omdat de blaashal ons eigendom is kunnen we die in eigen beheer opzetten en zo toch trainingsfaciliteiten binnen aanbieden. We hebben nog even de tijd om dat te bepalen. Alles hangt af van de ontwikkelingen van het coronavirus en de daarbij geldende maatregelen.

 

Volgende week zal er een inventarisatie bij de leden (junioren) worden gehouden om de interesse te peilen om wel te gaan trainen in onze blaashal en onder welke voorwaarden we dit veilig kunnen aanbieden.