header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Aankondiging Corona maatregelen per 29 september

Nieuws afbeelding 30-9-2020

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van afgelopen maandag zijn er verscherpte maatregelen aangekondigd. Hieronder volgt een beknopt overzicht van de impact op Fletiomare.

Horeca gesloten

De horeca is gesloten per dinsdag 29 september 18.00.
Het clubhuis is wel open voor de toiletten, blessure-ijs en EHBO middelen.

Geen publiek meer welkom

Vanaf dinsdag 29 september is er geen publiek meer welkom bij trainingen en wedstrijden. Om dit te reguleren zullen er hekwachten worden ingezet. De communicatie hiervoor is in gang gezet.

Teambegeleiders (coaches, scheidsrechters en teammanagers) zijn geen onderdeel van publiek en kunnen wedstrijden begeleiden bij thuis- en uitwedstrijden.

Registratie voor begeleiders blijft van kracht. Dit kan op Fletiomare door gebruik te maken van de QR codes op het terrein of via deze link 

Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot het minimum wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen.

Als je je kind afzet met de auto bij onze club, zet je auto in een parkeervak en niet op het afgekruiste deel voor de ingang.

Na je training en wedstrijd word je geacht direct het terrein te verlaten.

Tot slot

We begrijpen dat de maatregelen als ingrijpend kunnen worden ervaren, zeker omdat we het als club hartstikke goed hebben gedaan tot nu toe. We moeten echter de richtlijnen van de overheid volgen. Als we met zijn allen de komende weken ons best doen om de regels te volgen hopen we dat we over drie weken weer kunnen versoepelen.

Komende dagen zullen we de verdere maatregelen van de overheid bestuderen en kijken wat voor impact het verder heeft en of verdere maatregelen noodzakelijk zijn.

Samen sterk,

Fletiomare Corona Commissie
[email protected]