header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Watervelden gereed en nieuwe videotoren!

Nieuws afbeelding 4-9-2020

Het is zover: vandaag is - na eerder veld 3 en 6 – ook veld 5 goedgekeurd! Dit betekent dat Fletiomare vanaf vandaag de beschikking heeft over 4 hoogwaardige watervelden en anderhalf zandveld. Daarmee behoort spelen op water voor alle leden van onze club tot de mogelijkheden. Een grote kwalitatieve verbetering van ons complex en daar zijn we uiteraard heel blij mee.

Onze dank gaat vooral uit naar de aannemer CSC Sport en de gemeente Utrecht, die de aanleg van de watervelden in de afgelopen zomerperiode mogelijk hebben gemaakt. Zowel in hitte als in regen en wind is er door alle partijen doorgewerkt. Met als resultaat 3 prachtige nieuwe velden. 

Maar er is meer gebeurt deze zomer. Ook de vloeren van de wc’s en douches zijn vervangen, zodat ze weer een aantal jaren mee kunnen en beter schoon gemaakt kunnen worden. En als kers op de taart is gisteren de videotoren bij veld 1 vervangen, met hergebruik van bestaande materialen. De toren is vergroot, zodat er meer ruimte is om boven te staan. Om de veiligheid te vergroten is een inwendige trap aangebracht en is de constructie versterkt. 

Kortom ons complex is helemaal klaar voor een nieuw succesvol hockeyseizoen en vooral heel veel hockey plezier!