header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Kom je naar Fletiomare? Registratie verplicht !

Nieuws afbeelding 2-9-2020

Vanaf heden zal iedereen van 13 jaar en ouder die het complex van MHC Fletiomare betreedt,  leden en niet-leden, zich moeten registreren. Deze verplichting is conform de maatregelen van overheid en NOC/NSF. 

Het doel van deze registratie is om onze leden en bezoekers in het geval van een corona besmetting  gericht te kunnen waarschuwen en de GGD te ondersteunen bij het bron- en contactonderzoek. Daarnaast voldoen we met deze registratie aan een belangrijke registratie en triageverplichting voor onze horeca. Tot slot helpt het ons om inzicht te hebben in het aantal bezoekers op het complex. 

Wie moet zich registreren?

Iedereen van 13 jaar en ouder die het Fletiomare complex betreedt. Dus hockeyers, coaches, teammanagers, opa’s en oma’s, vaders en moeders, al het publiek, vrijwilligers, medewerkers, spelers van andere clubs etc. etc. 

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Bij registratie ontvang je een bevestigingsmail. Toon deze mail als hierom gevraagd wordt door corona vrijwilligers van Fletiomare. Wil je je niet registreren? Geen probleem, maar dan mag je helaas niet ons complex op.

Uitzondering op registratie voor trainingen doordeweeks

Kom je doordeweeks alleen trainen en maak je geen gebruik van horeca in ons clubhuis?  Dan hoef je je doordeweeks niet te registreren. In het weekend moet IEDEREEN zich registreren of je nu wel of niet het clubhuis ingaat.

Hoe kan je je registreren?

Registratie voor je bezoek op Fletiomare kan op 2 manieren:

1) van te voren registreren via deze link 

2) via de QR-code op de posters die bij de entree en in het clubhuis hangen.

Als lid van Fletiomare kan je makkelijk en snel registreren met je lidnummer en je wachtwoord, je hoeft dan minder in te vullen. We sturen elk spelend lid deze week nog een mail met zijn/haar lidnummer. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, log dan met je lidnummer in op de Fletiomare website en kies voor ‘login gegevens vergeten’. Mocht je daarna onverhoopt je logingegevens niet beschikbaar hebben bij registratie, is het altijd mogelijk als reguliere bezoeker te registreren en de gevraagde gegevens in te vullen.

Let op:je registreert jezelf voor de een specifieke dag en (indicatie van aankomst- en vertrektijd). Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je je opnieuw registreren.

Fletiomare rekent erop dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt, want alleen zo kunnen we bezoekers toestaan op ons complex.

Privacy

De registratietool die wij gebruiken is ter beschikking gesteld door LISA, de leverancier van onze ledenadministratie / club managementsoftware. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V. De registratiegegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid) en daarna automatisch verwijderd.

 vragen?  mail naar [email protected] of [email protected]