header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe looproutes op ons complex

Nieuws afbeelding 27-8-2020

Helaas zullen we in verband met de coronamaatregelen nog even verder moeten met verplichte looproutes. Daarom heeft de coronacommissie de looproutes op het complex nog eens onder de loep genomen en wat verder uitgewerkt. Dit was nodig omdat het weer druk gaat worden op ons complex met alle reguliere trainingen èn komen er ook weer tegenstanders op bezoek. Om die reden hebben we ook uitgaande routes beschreven. De plattegrond vind je in de bijlage en is vanaf dit weekend ook op posters gedrukt in ons clubhuis.

De regelgeving vanuit de verschillende instanties heeft als uitgangspunt dat stromen mensen voor verschillende velden zoveel mogelijk gescheiden moeten worden. Dit heeft geresulteerd in de routes op bijgaand plaatje. De donkerblauwe pijlen zijn algemene/gedeelde routes, wanneer de pijlen gestippeld zijn, betreft het een uitgaande route. De gekleurde pijlen zijn routes van en naar een bepaald veld. Een aantal aandachtspunten zijn de moeite waard om te noemen:

  • Bij beide ingangen naar ons complex zijn aparte stromen voor in- en uitgaande personen, volg de borden ter plaatse.
  • De velden hebben een in- en een uitgang, dit is dus 1-richting verkeer. Dit om de wissel van teams zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit geld alleen niet voor veld 6.
  • Sommige doorgangen zijn op ons terrein erg smal, je kunt hier moeilijk, of zelfs onmogelijk op 1,5 meter elkaar passeren. Hier is 1-richtingverkeer van toepassing. Dit is van toepassing op 2 plaatsen rond veld 2 en aan de achterzijde van veld 1. Op de betreffende plaatsen staan borden om dit aan te geven.
  • Niet rondom elk veld kan aan alle kanten publiek staan, dit geldt voor de velden 4, 5 en 6. Op deze plekken komt publiek anders te veel door elkaar te staan. De kant waar geen publiek hoort te staan, staat aangegeven met bordjes. Waar je wel mag staan, zijn 1,5-meter markeringen aangebracht.

 

Heb je vragen of opmerkingen over de routes? Of zie je dat een bepaald bordje is beschadigd of los zit? Meldt dit dan bij de [email protected]Bijlage