header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona commissie begonnen:

Nieuws afbeelding 27-8-2020

Sinds vorige week zijn wij gestart als corona commissie bij Fletiomare. Het doel van de commissie is om regels van de overheid voor de bestrijding van het coronavirus en alle protocollen die opgesteld zijn door oa KNHB, NOC-NSF en de gemeente te vertalen naar uitvoerbaar beleid zodat iedereen kan blijven hockeyen op een veilige manier. Dit is niet altijd makkelijk, aangezien er veel uitzonderingen zijn. We hebben dit al geprobeerd zo goed mogelijk te ondervangen in het protocol wat afgelopen dinsdag gepubliceerd is. We hebben daarnaast het terrein coronaproof gemaakt met looprichtingen, bordjes en informatie om iedereen zo goed mogelijk op locatie te informeren over de corona maatregelen. Komende tijd zullen we regelmatig het protocol evalueren en herzien waar nodig. Via de website zullen we jullie op de hoogte houden.  Alle maatregelen die we vertalen naar praktisch beleid op onze club doen we in nauw overleg met het bestuur, verenigingsmanager en horeca. Heb je suggesties voor ons, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Vrijwilligers gezocht – corona coördinatoren:

We zijn op zoek naar leden die in het weekend als corona coördinatoren willen optreden. Dit betekent dat je een blok in het weekend aanwezig bent om vragen te beantwoorden van leden en bezoekers over de corona maatregelen op Fletiomare. Je bent aanspreekpunt voor BOAs die het terrein opkomen ter controle of de corona maatregelen opgevolgd worden. Daarnaast een oogje in het zeil houden of mensen zich aan de maatregelen houden hoort ook bij de taken. Wij horen graag van je op [email protected].

 

Komende periode:

De komende weken zullen we regelmatig de maatregelen evalueren en we hopen dat er snel verlichting kan plaatsvinden. We snappen dat het niet altijd makkelijk is, maar vragen wel jullie begrip en medewerking zolang Corona nog niet bestreden is. 

 

Voor vragen kunnen jullie ons op de club vinden of kunnen jullie ons bereiken op [email protected].

 

Martijn Touw

Elma Verheul-Snijder

Freek Hermkens

Maartje Enthoven