header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor Jansen & Jansen tekent bij voor 3 jaar

Nieuws afbeelding 9-7-2020

Jansen & Jansen is een trouwe sponsor van onze club. En wij zijn blij verheugd dat we de komende 3 jaar ook nog samen blijven werken! Het komende seizoen sponsoren zij weer de vrolijk gekleurde teams met daarop de naam van onze nieuwe en jongste hockeykinderen, de eerstejaars F-jes. Daarnaast zijn zij sponsor van veld 4.

 

Patrick van Rooijen, eigenaar bij Kinderparadijs Jansen en Jansen geeft aan graag wat terug te willen geven en doen. Daarom ondersteunen zij heel bewust lokale sportclubs, waaronder onze club!

 

De shirtsponsoring sluit naadloos aan op de doelgroep van Kinderparadijs Jansen & Jansen. Naast 3 kinderdagverblijven met horizontale groepen, hebben zij ook 3 buitenschoolse opvanglocaties. Zij streven er op het kinderdagverblijf en BSO naar de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren en de kinderen te begeleiden naar een zo’n groot mogelijke mate van zelfstandigheid. De doelstelling op het kinderdagverblijf en BSO is om een betrouwbare, sfeervolle, rustige en gezellige opvang te bieden, waar de kinderen met plezier naar toe gaan en waar de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.