header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe clubkleding passen

Nieuws afbeelding 28-6-2020

Ga je binnenkort het nieuwe wedstrijdtenue bestellen, maar ben je niet zeker van je maat shirt en broek of rokje? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om jouw maat te achterhalen.

 

·       Ten eerste kan je gebruik maken van de maattabel Hocheygear.eu welke ook op de website van Hockeygear.eu te vinden is.

·       Daarnaast is het goed te weten dat de maatvoering van Indian Maharadja goed te vergelijken is met de maten van de kleding van Adidas en Nike en het vorige tenue van Clubcolors.

·       Je zou in een sportzaak een hockeyshirt en broek of rokje van Indian Maharadja kunnen passen. Die maten komen overeen met de nieuwe Indian Maharadja clubkleding.

·       Tenslotte staan er op de club pasrekken met verschillende maten. Het is alleen niet de bedoeling dat alle leden hiervoor naar de club komen. We moeten, gezien de veiligheid van ons allen, voorzichtig blijven met de hoeveelheid leden op de club. Leden die met de bovengenoemde drie mogelijkheden er niet uitkomen om de juiste maat te vinden, kunnen de komende twee weken nog komen passen. De pasrekken staan tussen 15.30 en 21.30 uur bij droog weer buiten op het terrein.  Er gelden een paar regels: maximaal 1 persoon tegelijk bij het pasrek, alle anderen staan op 1,5 meter afstand. De paskleding mag niet meegenomen worden naar een kleedkamer of elders op het terrein, iedereen die wil passen MOET zijn handen desinfecteren, ben je verkouden of snotterig dan mag je NIET passen. Indien een ouder meekomt, dan kan dat alleen vanaf 1 juli. Daarvoor zal ieder lid individueel moeten komen.

 

We horen dat een aantal teams al druk is met het oriënteren naar of bestellen van uit-shirtjes/team trainingsshirtjes bij diverse partijen. Graag willen we je erop wijzen dat je voor nog geen €30 extra een oranje uitshirt en sokken kan bestellen bij je bestelling van je wedstrijdtenue bij Hockeygear.eu. Hiermee vermijd je mogelijk het jaarlijks opnieuw aan moeten schaffen van teamshirtjes. De actieprijzen zijn geldig tot 1 september 2020. Voor de volledigheid hierbij de link naar de clubpagina met Fletiomare clubkleding en teamwear bij Hockeygear.eu

Hockeygear.nl zal de bestellingen vanaf de eerste week van september uit gaan leveren.

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]