header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Informatie over contributie seizoen 2020/2021

Nieuws afbeelding 26-6-2020 Tijdens de afgelopen ALV heeft het bestuur de begroting voor het komende seizoen gepresenteerd. Een begroting waarbij de contributie voor komend seizoen niet wordt verhoogd. Dat dit mogelijk is in deze tijd vol (financiĆ«le) uitdagingen is een compliment naar de hele club en al haar partners. Zonder de hulp vanuit overheid, gemeente en KNHB was dit niet mogelijk geweest! 

Het contributie overzicht voor komend seizoen, de uitleg over de toeslagen bij bepaalde teams(lijn -, opledings-en sterkte teams) en het contributie reglement zijn terug te vinden op de site en via de links te benaderen. 

N.a.v. vragen tijdens ALV's is er gekeken naar de procedure rondom de studentenkorting. Deze gaan we aanpassen.Alle studenten die voor 1 september een kopie van hun collegekaart naar de penningmeester mailen ([email protected]) ontvangen een contributie factuur incl. studentenkorting.Alle studenten die zich melden na 1 september ontvangen de korting (€ 100) retour op de rekening die gebruikt is voor de incasso van de contributie. De korting wordt alleen betaald als de contributie volledig is voldaan.