header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Invulling van de trainingen vanaf 15 juni

Nieuws afbeelding 5-6-2020 Zoals eerder gecommuniceerd is de laatste reguliere training voor alle teams op 12 juni aanstaande. Na de bekendmaking van de nieuwe jeugdteams op 13 juni starten we op 15 juni met een aangepast trainingsschema. We willen alle teams op Fletiomare zoveel mogelijk kansen bieden om door te trainen tot aan de zomervakantie om de misgelopen hockeyweken nog enigszins goed te maken.

Belangrijk is te melden dat we vanaf 15 juni de beschikking hebben over slechts 2,5 veldop Fletiomare (veld 1, 2 en 4) in verband met de aanleg van drie nieuwe watervelden op ons complex. Daarnaast geldt bij de senioren (19 jaar en ouder) nog steeds de coronamaatregel dat er per veld een maximum is van 20 spelers inclusief begeleiding. Bij de jeugd is deze regel gelukkig versoepeld maar dit betekent wel een verdere beperking van onze capaciteit.

Gelet op deze beperkingen zal de trainingsinvulling er vanaf 15 juni als volgt uit zien:

  • alle A/B/C lijn-, opleiding-, en sterkteteams (JA1, JA2, MA1, MA2, JB1, JB2, MB1, MB2, MB3, MC1 t/m MC6, JC1 t/m JC3 ) en alle D teams krijgen 1x per week een trainingsmoment aangeboden volgens het nieuwe trainingsschema. Deze teams trainen dan in de nieuwe teamsamenstelling. Het streven is om dit nieuwe trainingsschema begin volgende week via de site en de huidige teammanagers te communiceren.
  • Alle overige juniorenteams mogen op de open plekken een aanvraag doen voor een veld via [email protected]. Er zijn dagelijks minstens tien open plekken tussen 16:00 en 20:00 uur beschikbaar. Ook deze teams trainen dan in de nieuwe samenstelling en dit biedt een mooie kans om je nieuwe team alvast een keer te ontmoeten. Deze teams regelen zelf een trainer. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met de BTC-er van jouw team en dan kijken we hoe we je kunnen helpen.
  • De Jongste jeugd teams van de 2e jaars F, 6tallen en 8tallen gaan op 20 en 27 juni en 4 en 11 juli onderlinge wedstrijden spelen in de nieuwe samenstelling. De 2e jaars F start om 9 uur, de 6E om 10 uur en de 8E spelen tussen 11 uur en 13 uur. De teams worden hierover ge├»nformeerd door de categorieleiders uit de jongste jeugdcommissie.
  • De juniorenkeepers trainen mee met de eigen teams, er zijn geen aparte keeperstrainingen.
  • Voor de senioren lijnteams Heren 1/Dames 1/Heren 2/Dames 2 komt er ook tenminste 1 wekelijks trainingsmoment volgens een nieuwe schema.
  • Voor alle overige seniorenteams en de trimgroepen zijn er dagelijks tenminste 6 plekken vanaf 20:00 beschikbaar. De invulling van deze open plekken wordt geco├Ârdineerd door de seniorencommissie via [email protected].

Toegang en corona protocol 

Vanaf  15 juni zal de fietsingang aan Het Lint gesloten zijn. Toegang alleen via de hoofdingang. Het hek bij voetbal is ook nog steeds gesloten.  In de periode vanaf 15 juni is de aannemer bezig met de watervelden. Dit betekent dat een deel van complex is afgesloten, en dat er zwaar materiaal staat. Houd hier rekening mee!

De corona protocollen bliven verder ook van kracht: maximaal 10 minuten van te voren aanwezig, toegang alleen voor die leden die dan training hebben, geen toegang voor ouders of ander publiek, na de training gelijk het complex verlaten, de gebruikelijke hygiene maatregelen en als je ziek bent of verkouden blijf je thuis.

Tijdens de trainingen zullen er wederom een aantal corona-toezicht taken moeten worden ingevuld. Via de teammanagers zal het toezicht schema worden toegezonden om ingevuld te worden.

Oefenwedstrijden

Voor de jeugd tot en met 18 jaar is het mogelijk onderlinge oefenwedstrijden te spelen. Voor het grootste deel vinden die plaats tijdens de doordeweekse trainingsmomenten tegen het team waarmee je op veld ingedeeld staat. Teams die nog niet zijn ingedeeld kunnen zelf een oefentegenstander zoeken voor een doordeweeks tijdstip en een veld aanvragen bij [email protected]. Hiernaast is het mogelijk om op zaterdagmiddag een veld te reserveren in het geval doordeweeks geen plek meer is.

Zomervakantie

Vanaf zondag 12 juli gaat de club sluiten en is het voor iedereen zomervakantie

Start seizoen 2020/2021

Bekijk dit bericht voor de startdata van de trainingen na de zomervakantie. Alles hangt in grote mate af van wanneer de KNHB competitie start. Op dit moment is daar nog geen 100% zekerheid over.