header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Q&A Nieuwe clubkleding en materiaalsponsors – versie 4 juni 2020

Nieuws afbeelding 4-6-2020

Q: Waarom krijgt Fletiomare nieuwe kleding- en materiaalsponsors?

A: Het huidige sponsorcontract met Clubcolors liep af en met Indian Maharadja heeft Fletiomare een goede overeenkomst kunnen sluiten voor de leden en de club. In deze overeenkomst zitten mooie nieuwe hoogwaardige Indian Maharadja uit- en thuis tenues en materialen die we nodig hebben voor het nieuwe hockeyseizoen. 

 

Q: Waarom krijgt Fletiomare nieuwe tenues?

A: Met een team van clubleden, commissies en Fletiomare hockeyteams hebben we de afgelopen periode gewerkt aan het kleding aanbod wat we mochten ontvangen na onze marktconsultatie. Met de 2 overgebleven leveranciers, Clubcolors en The Indian Maharadja hebben we de collecties van deze partijen uitgebreid getest. We hebben gekeken waar we met elkaar, als leden en als club, de komende periode een sterke, duurzame en zeer servicegerichte kledingpartner in zien. Met The Indian Maharadja hebben wij hier de juiste partij in gevonden.

 

Daarnaast hebben we gekeken om naast de samenwerking met The Indian Maharadja ook Hockeygear.eu aan te haken als de verkopende online partij van onze Indian Maharadja wedstrijdkleding. Zij zullen ons ook ondersteunen met onze overige hockey materialen. 

Onderdeel van deze samenwerking is een nieuwe kledingfabrikant en dus een nieuw tenue. Met de nieuwe sponsors is een nieuw Fletiomare tenue van het merk Indian Maharadja gemaakt. De kleding van Indian Maharadja is van goede kwaliteit en heeft een uitstekend draagcomfort.

 

Q: Wat is de prijs van het nieuwe tenue?

A: De standaard wedstrijdtenue prijzen blijven gelijk aan onze oude prijzen. Hockeygear.eu zal, speciaal voor Fletiomare, een introductie wedstrijdpakket aanbieden met daarin de combinatie: wedstrijdshirt, broekje/rokje en sokken tegen een interessante pakketprijs. Hierover verwachten we binnen een week te kunnen communiceren.

 

Q: Hoe zit het met de ‘oude’ sponsors?

A: Fletiomare neemt afscheid van Clubcolors en Hockey Republic als kledingleverancier. Het bestuur wil Clubcolors en Hockey Republic hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren.

 

Q: Hoe ziet het nieuwe Fletiomare thuis- en uit tenue eruit?

A: Het nieuwe wedstrijdtenue van Fletiomare is gebaseerd op onze clubkleuren blauw, bruin en oranje. Er is gekozen voor het kenmerkende Indian Maharadja-design welke van hoge kwaliteit is.

 

De kleur van het thuis tenue is blauw met bruine accenten aan kraag en mouw. De kleur van het uit tenue is oranje met dezelfde bruine kleuraccenten. De kleur van de broek en rok zijn 1 kleur bruin en is gelijk aan de kleur bruin als die van het shirt en de kousen. Het materiaal van de stof is meer ventilerend daar waar nodig is. De broek en rok worden beide voorzien van het clublogo. Voor de vlakverdeling van de shirts is gekozen voor een rustige uitstraling en in 1 kleur, zodat het drukken van logo’s duurzamer is. Het Fletiomare logo is bij het nieuwe shirt bovendien gedrukt op het shirt en niet meer gestikt. Dat geeft het shirt meer uitstraling. 

              

Thuis tenue       

   Uit tenue

 

  

Q: Worden leden verplicht per 1 september 2020 in het nieuwe tenue te spelen?

A: Het nieuwe wedstrijdtenue is bij de KNHB aangemeld en goedgekeurd. Je mag vanaf het nieuwe seizoen 2020/2021 het oude wedstrijdtenue niet meer gebruiken voor wedstrijden. 

 

Het uit shirt is niet verplicht om aan te schaffen, als club stimuleren we uiteraard wel dat we zoveel mogelijk in het uit shirt en bijbehorend sokken spelen. Een bijkomend voordeel is dat je als team niet ieder jaar weer een nieuw uit- of trainingsshirt hoeft aan te schaffen.

 

Voor de leden, die in de periode na de ALV aankondiging (30 september 2019), nog een "oud” Clubcolors wedstrijdshirt hebben gekocht, komen wij met een tegemoetkoming bij de aanschaf van een setprijs wedstrijd kleding. De spelregels zijn dat men hier enkel recht op heeft met een aantoonbaar aankoopbewijs van Clubcolors of Hockey Republic en daarop staat duidelijk vermeld dat de aankoop is gedaan na de datum waarop tijdens de ALV is aangekondigd dat we naar een andere leverancier overgaan. Het shirt dient ook ingeleverd te worden. 

 

Q: Is er een mogelijkheid om net als destijds bij de overgang van onze hoofdsponsor naar Rabobank je shirt om te ruilen voor een nieuw shirt?

A: Nee, het gaat nu niet om een verandering van onze hoofdsponsor, Rabobank blijft onze hoofdsponsor. We krijgen als club nu een geheel nieuw wedstrijdtenue.

 

Q: Waarom kan de Fletiomare clubkleding alleen bij HockeyGear worden gekocht?

A: Hockeygear.eu biedt Fletiomare een volledige full service onlineshop waar alle bestellingen van de kleding gedaan kunnen worden via onze eigen clubshop. Hockeygear.eu is de exclusieve verkoper van het Fletiomare tenue. Hockeygear levert en onderhoudt ook onze keepers- en hockeymaterialen.

Q: Wanneer is het nieuwe Fletiomare tenue te koop?

A: De online shop gaat naar verwachting juni open en vanaf dat moment kunnen de bestellingen plaatsvinden. Verwachte levertijd is medio augustus. Wanneer het weer mogelijk is, zullen er ook momenten komen om de kleding op de club te kopen. Hoe we dit, gezien de huidige tijd, gaan doen, horen jullie zo snel mogelijk. 

 

Q: Waar kan ik het nieuwe Fletiomare tenue passen?

A: Vanuit Hockeygear.eu wordt er tijdens je bestelproces een maattabel beschikbaar gesteld. De maten komen overeen met de Indian Maharadja kledingmaten. Op het moment dat het weer mogelijk is, bieden we ook weer de mogelijkheid om op de club te passen.

 

Q: Welke Fletiomare teamkleding kan ik nog meer kopen bij Hockeygear.eu?

A: Naast het Fletiomare tenue komt Indian Maharadja met een aanbod van Indian Maharadja clubkleding wat ook te koop is bij Hockeygear.eu. Het gaat bijvoorbeeld om trainingspakken en trainingsshirts met het Fletiomare logo. Onze clubshop, welke via HockeyGear opgezet wordt, is waar het gehele Fletiomare aanbod komt te staan. Deze online shop gaat naar verwachting in juni open. Via de banner op onze fletiomare.nl homepage kom je op de clubshop terecht. Van alle verkopen welke via de Hockeygear.eu banner worden gedaan, komt een deel ten gunste van hockeymaterialen voor de vereniging en daarmee voor alle leden.

 

Q: Kan ik mijn bestelling thuis laten bezorgen?

A: Dit is mogelijk via Hockeygear.eu. Alle informatie over bezorgen en kosten zijn terug te vinden via deze link van HockeyGear.eu. 

 

Q: Zijn er regels als ik kleding wil (laten) sponsoren?

A: Ja, die zijn er. Fletiomare staat heel positief tegenover het zelf vinden van sponsors. Maar let op: voor sponsoring gelden wel regels, omdat we als vereniging al allerlei contracten hebben met sponsoren. Voor alle sponsoren is een bijdrage aan Fletiomare verplicht. Meer informatie hierover is te vinden via link van onze website of neem contact op met [email protected] voor meer informatie of vragen over bedrijfssponsoring van een team.

 

Q: Zijn er ook nieuwe keepershirts?

A: Ja, er komen ook nieuwe keepersshirts. Afgelopen jaar waren we al gestart met het vervangen van het gele keepershirt door mooie nieuwe modellen, deze zullen we doorzetten in de nieuwe lijn voor de keepers.

 

Q: Wat kan ik met mijn oude wedstrijdkleding doen?

A: Goede vraag, We willen de oude wedstrijdkleding (shirt, broekje/rokje en sokken) gaan inzamelen en ervoor zorgen dat deze kleding hergebruikt kan gaan worden. Op dit moment zijn we in contact met een foundation die de hockeysport in Afrika aan het promoten is. Fletiomare kan met de oude wedstrijdkleding hieraan bijdragen.  Verder informatie zal nog volgen.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Met deze FAQ hebben we zoveel mogelijk de vragen vanuit de vereniging proberen te beantwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].