header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Update vanuit HTZ: 18+ gaat ook weer trainen!

Nieuws afbeelding 14-5-2020 Premier Rutte heeft aangegeven dat ook seniorleden weer kunnen gaan trainen. Dit uiteraard wel met inachtneming van de anderhalve meter afstand van elkaar.Om aan deze voorzichtige herstart op de juiste manier invulling te kunnen geven hebben we de protocollen vanuit de KNHB, NOCNSF en van SportUtrecht verwerkt tot een document.

Wij starten zondag 17 mei. Op deze dag, ‘de kick-off’, kunnen alle seniorenteams trainen. Vanaf maandag geldt er een nieuw trainingsschema. Let op: de trainingen zijn facultatief en dus niet verplicht. Hieronder vind je het trainingsschema voor 17 mei.

Om ook voor de senioren een veilige trainingsomgeving aan te bieden hebben wij iedereen nodig. Enerzijds om als lid op het veld de protocollen en (spel)regels te respecteren anderzijds om elkaar ook indien nodig hierop aan te spreken. Om die reden wordt er vanuit ieder seniorenteam iemand ‘teamverantwoordelijke’. Hier wordt in de protocollen verder toelichting op gegeven. De richtlijnen voor senioren zijn gelijk aan de richtlijnen voor de ABC jeugd.

Niet elk team heeft een eigen trainer. De TC zal aangepaste trainingsstof waarin rekening is gehouden met de 1,5 meter afstand beschikbaar stellen aan alle teams. Verder is het heel belangrijk goed te beseffen dat je als team geen partijtjes gaat spelen.

Gewijzigde trainingstijden

Vanaf de C jeugd moet ieder team op een heel veld trainen conform de bepaling van de KNHB. Hierdoor is het trainingsschema door de week al tot laat vol. Daardoor is het helaas meestal niet mogelijk om op de oude vertrouwde trainingsdagen en -tijden te kunnen trainen.

Op momenten dat je geen training hebt mag je niet op de club komen, ook niet om op een veld een balletje slaan. De gemeente heeft laten weten ook op onze velden te blijven handhaven.

In de bijlage staat het Fletiomare protocol met daarin ook de links naar de protocollen van de KNHB en NOCNSF. In de app kunnen jullie het trainingsschema vinden. Verzoek aan iedereen om deze regels goed te lezen en op te volgen. Alleen met elkaar kunnen we dit doen.

Het bestuur bedankt alle vrijwilligers die het trainen onder deze omstandigheden mogelijk maken en wenst alle (jong)seniorenleden, G-hockey, trimmers en veteranen heel veel hockeyplezier!

Namens het Bestuur MHC Fletiomare

Frank Harteloh. Hockeytechnische Zaken


Bijlage