header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Trainer/coach opgelet! Online thuis doorleren

Nieuws afbeelding 20-4-2020

Voor de beginnende trainers en coaches tot en met HT2 niveau heeft de KNHB een aantal opdrachten ontwikkeld die jullie vanuit huis kunnen maken. Deze opdrachten kunnen je helpen om straks – als we weer het veld op mogen – nóg beter voor de dag te komen. In de bijlage vind je de eerste opdrachten voor deze week. Wil jij jouw uitvoering delen met de rest van de vereniging? Deel dan jouw video’s op instagram of facebook en tag @Fletiomare in je bericht of stuur ze in een privé bericht.

 

Voor de meer ervaren trainers en coaches organiseert de KNHB op donderdag 23 april een digitale interactieve kennissessie.  Alyson Annan, bondscoach van het Nederlands Elftal Dames en coach van de JC1 bij AH&BC, is hierbij aanwezig.

Het thema van de kennissessie is ‘Een bijdrage leveren aan het team’. Dit is één van de zes uitgangspunten van onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers.

Voor meer informatie en het aanmelden van deze sessie klik dan naar: https://www.knhb.nl/nieuws/digitale-kennissessie-voor-ervaren-trainers-en-coaches

Bijlage