header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

UPDATE 1 April: Blijf Fit Op Fletiomare !

Nieuws afbeelding 1-4-2020

Update 1 April 2020:


Nu het in deze gekke tijd niet meer mogelijk is in groepsverband te hockeyen heeft  de technische commissie van Fletiomare een aantal activiteiten bedacht voor onze leden om toch sportief en fit te blijven!


FletioChallenge

Challenge nummer 2 staat al even online. Maar er is nog tijd om mee te doen. Hoevaak kan jij de trick 'rond de wereld'? Film jouw kunsten en deel het op socialmedia. Vergeet Fletiomare niet te taggen in de bericht. LET OP! Staat jouw account op privé dan kunnen wij jouw filmpje niet zien. Stuur dan je filmpje in een privé bericht naar ons zodat je toch in aanmerking kunt komen voor een overnachtingskamp van SportWays!

 

C/D/E jeugd 

Speciaal voor jullie heeft de TC een Fletiomare Bingokaart ontwikkeld. Je hebt een week de tijd om alle activiteiten op de kaart te doen en dit te delen met je teamgenootjes en je coach! Deze informatie en de Bingo kaart is ook via alle coaches en teammanagers naar de teams gestuurd. Volgende week woensdag komt er weer een nieuwe verse Fletiomare Bingokaart!


NIEUW!! Bingokaart week 3: Bingokaart week 2:Bingokaart week 1:
 A/B Jeugd + Senioren

Onze huis-fysio ABC-fysio heeft het "BlijfFit-programma” gemaakt voor de AB-junioren en seniorleden.  In de bijlage onder aan dit bericht vind je alle informatie. Ga er lekker mee aan de slag. Heb je vragen hierover neem gerust contact op met ABC Fysio.Bijlage