header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Start voorbereiding seizoen 2020/2021

Nieuws afbeelding 4-2-2020
Komende zomer valt de zomervakantie in de periode van zaterdag 18 juli t/m zondag 30 augustus 2020.

Start voorcompetitie 2020-2021 is voor Top & Subtop klasse AB teams eerder dan de overige Juniorenteams. Op dit moment is zaterdag 29 augustus 2020 de eerste competitiedag voor de Top & Subtop Klasse AB teams.
De overige Juniorenteams (inclusief de Jongste Jeugd) beginnen een week later, op zaterdag 5 september 2020.

Deze data zijn nog onder voorbehoud van de definitieve wedstrijddagenplanning van de KNHB. 

LET OP: zaterdag 29 augustus is de laatste zaterdag van de zomervakantie!

De voorcompetitie bij de Junioren bepaalt op welk niveau de teams de rest van het seizoen spelen. Om goed voorbereid de voorcompetitie in te gaan, start Fletiomare de trainingen voor de selectieteams (1e, 2e en sterkte teams) van 2020-2021 in de zomervakantie.

Spelregels selectieteam

Als je wordt geselecteerd voor een selectieteam dan horen daar spelregels bij. De vereniging investeert extra in selectieteams en verwacht daarvoor wat terug. Een lid van een selectieteam dient alle trainingen en wedstrijden van zijn of haar team aanwezig te zijn. Alle activiteiten zijn te plannen, ook vakanties en schoolwerkzaamheden en het leren daarvoor. Als je niet aanwezig bent, kan dat tot gevolg hebben dat de trainers en coaches daar maatregelen op kunnen nemen. Dit kan gevolgen hebben voor de teamindelingen en/of speeltijd in wedstrijden. Denk hierbij aan: Hoe meer een speler afwezig is, hoe groter de achterstand wordt. Hoe groter de achterstand, hoe minder de speeltijd kan worden.

Hieronder staan de startdata:

- Heren 1 en Dames 1 in overleg
- week van 10 augustus 2020 voor A1 en B1
- week van 17 augustus 2020 voor C1 en D1
- Heren 2 en Dames 2 in overleg
- week van 17 augustus 2020 voor JA2, MA2 JB2, MB2 JC2, MC2 JD2 t/m JD4, MD2 t/m MD6  en alle 3e teams (indien sterkte teams*)
- week van 31 augustus 2020 voor alle overige Juniorenteams en Jongste Jeugd teams

 * De TC bepaalt voor alle categorieën of er een opleidingsteam komt en voor de A en B Categorie, afhankelijk van het aantal teams, of er een sterkte team komt.

NB:

- Indien een team uit de Topklasse A, B en C aan het einde van de voorcompetitie een beslissingswedstrijd speelt, dienen alle spelers/speelsters aanwezig te zijn. Deze wedstrijden kunnen in het eerste weekend van de herfstvakantie vallen. Voor Top&Subtop klasse Junioren is de eerste zaterdag van de Herfstvakantie (17 oktober 2020) een verplichte inhaaldag.

- Het is altijd mogelijk dat een speler vanuit een breedte team het volgende seizoen in een selectieteam geplaatst wordt. Houd hier rekening mee.

- Mochten spelers niet in een selectieteam willen spelen, krijgen zij de mogelijkheid dit aan te geven.