header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Fletiomare jeugd gaat landelijk!

Nieuws afbeelding 27-11-2019

Afgelopen weekend was de laatste competitieronde in de voorcompetitie van onze 1e jeugdteams. Een heel spannend weekend want veel topjeugdteams hadden nog de kans om zich te plaatsen voor de hoogste jeugdcompetities van de KNHB.

De meiden van de MC1 gaan Fletiomare landelijk vertegenwoordigen op het hoogste niveau van de KNHB. Zaterdag hebben zij zich na een klinkende overwinning op Amersfoort MC1 geplaatst voor een plek in de Super C competitie! Ook de jongens van JC1 hebben het geweldig gedaan en hebben zich als beste 2e geplaatst voor de IDC-C competitie en gaan daarmee de rest van het dit seizoen ook buiten de districtsgrenzen spelen.

De mannen van Fletiomare JB1 zijn afgelopen zaterdag na een bloedstollende finale als eerste geƫindigd in de voorcompetitie subtopklasse en hebben zich daarmee verzekerd van een plek in de Super B ! De mannen van Hattem dachten dat de buit op punten al binnen was, maar Fletiomare wist wat hun te doen stond en hield het hoofd koel met een 11-1 overwinning op Houten JB1. Knap gedaan mannen en veel succes in de landelijke KNHB Super B competitie!

De meiden van Fletiomare MB1 hebben zich knap gehandhaafd in de landelijke subtopklasse. Met hun mooie 2e plek gaan zij na de zaalcompetitie door in de landelijke subtopklasse van de KNHB.

De voorcompetities van de Jongens A1 en Meisjes A1 waren reeds voor de herfstvakantie afgerond. De meiden van de MA1 zijn kampioen geworden in de landelijke subtopklasse en zijn sinds de herfstvakantie gepromoveerd naar de landelijke KNHB Super A competitie. De jongens van JA1 zijn tweede geworden in hun poule en spelen verder in de landelijke subtopklasse.

Tot slot laat onze D jeugd zien dat ook zij zich klaarstomen voor een landelijke avontuur in de komende jaren. Alle D lijn teams draaien geweldig mee in de eerste klasse D, het hoogste niveau voor D jeugd. Veel succes komende zaterdag bij jullie laatste veldwedstrijd van 2019!