header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Gezocht, projectleider schoolhockey toernooi

Nieuws afbeelding 11-11-2019

Voor het jaarlijkse schoolhockey toernooi in Vleuten, de Meern & Leidsche Rijn zijn we hard op zoek naar enthousiaste mensen die samen een commissie willen vormen. Inmiddels is het toernooi flink gegroeid en nemen er honderden kinderen van diverse basisscholen hier aan deel. Deze groei willen we graag doorzetten maar daar heb ik jullie hulp bij nodig! 

 

We zoeken een projectleider voor het schoolhockey toernooi, die samen met de bestaande commissie leden de kar wil trekken. Je hebt hierbij de verantwoordelijkheid over 2 locaties namelijk H.C. Rijnvliet en MHC Fletiomare. Je zorgt er samen met de commissieleden voor dat het toernooi georganiseerd wordt en soepel kan verlopen. 

 

Ben jij een persoon met een groot organisatie talent? En ben jij die persoon die het leuk vindt om je steentje bij de dragen aan de vereniging maar ook in de wijk?! Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat:               projectleider schoolhockey toernooi

Wanneer:      april 2020

Tijd:               De dag zelf + de organisatie hiervan. +- 30 uur

Aanmelden:  Maartje Enthoven – [email protected]