header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

ALV STEMT IN MET AANLEG 3 WATERVELDEN & BENOEMT ROP SPANJAARD 'LID VAN VERDIENSTE'

Nieuws afbeelding 1-10-2019 Fletiomare krijgt maar liefst 3 nieuwe watervelden!

Tijdens de extra ALV op maandag 30 september hebben de aanwezige leden (en dat waren er gelukkig heel veel!) ingestemd met het plan van het bestuur om in de zomer van 2020 maar liefst 3 nieuwe watervelden aan te leggen! Onze velden 3, 5 en 6 worden dan vervangen en omgebouwd tot volledig waterkunstgrasveld. Dit is een grote stap in de verdere ontwikkeling van onze mooie club!

Het bestuur wil de Gemeente Utrecht bedanken voor deze mogelijkheid en dankt alle leden voor het gestelde vertrouwen en de positieve avond. Vanaf nu gaat het echte werk beginnen om er voor te zorgen dat de nieuwe velden komende zomer aangelegd kunnen worden en gereed zijn voor de start van hockeyseizoen 2020/2021.

Tijdens de ALV is dit plan grondig onderbouwd met diverse financiële doorrekeningen. Deze informatie is, voor wie niet aanwezig kon zijn, nog steeds te vinden achter de inlog op de Fletiomare website. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Bestuur.

Rop Spanjaard benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de ALV hebben we tevens afscheid genomen van Rop Spanjaard als bestuurslid Accommodatie & Beheer. Rop is 5 jaar bestuurslid geweest en heeft in die tijd met hulp van tientallen vrijwilligers onder meer onze blaashal(len) en het eerste waterveld gerealiseerd en de Fletiomare horeca succesvol omgevormd naar een horeca-exploitatie-in-eigen-beheer. Pity Jongens neemt het dossier vanaf nu over als bestuurslid Accommodatie & Beheer. Het bestuur is blij dat we Pity mogen verwelkomen en zal dankbaar gebruik gaan maken van haar kennis en kunde.

Het bestuur heeft Rop op een speciale manier willen bedanken voor al z’ninzet en bereikte resultaten en daarom besloten Rop te benoemen tot Lid van Verdienste van Fletiomare. Met z’n allen feliciteren we Rop met deze benoeming en danken we hem voor inzet de afgelopen jaren!

 

 Fletiomare clubkleding

Tot slot is tijdens de ALV gesproken over de intentie van Fletiomare om over te stappen op een mogelijk nieuwe clubkledingleverancier. Een werkgroep vanuit de Sponsor Commissie is druk met het onderzoeken van de mogelijkheden, het in kaart brengen van de wensen en eisen en is in contact met diverse doelgroepen en commissies binnen de vereniging. Onze huidige clubkledingleverancier Club Colors is onderdeel van de short-list. Meer informatie vind je achter de inlog op onze website.