header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

GLOW IN THE DOME 2019 – save the date

Nieuws afbeelding 30-9-2019 Het weekend van 28 en 29 december 2019 staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid tijdens de 3e editie van Glow in the Dome. Na de successen van de afgelopen twee jaar én het 50-jarig jubileum van Fletiomare breiden we het toernooi dit jaar met een extra dag uit waardoor naast de C- en D-jeugd ook teams uit de A- en B -jeugd de mogelijkheid hebben om mee te doen! En wat denk je van een training /clinic voor niet alleen de E-jeugd maar óók voor de F-jeugd en G-hockeyers!

Lijkt het jou ook leuk om te hockeyen in het donker? Houd dan de site in de gaten, 14 oktober zetten we de inschrijving open. En we weten uit ervaring: deze gaan hard!