header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe website MHC Fletiomare

Nieuws afbeelding 29-8-2019

In de afgelopen periode hebben we achter de schermen samen met onze leverancier Lisa hard gewerkt aan een nieuwe website voor MHC Fletiomare en deze is vandaag live gegaan. De site sluit beter aan op de vormgeving van Fletiomare, zoals je dat ook bijvoorbeeld in het enkele maanden geleden opgeknapte clubhuis aantreft. Bovendien is de site moderner en is het gebruik op bijvoorbeeld tablet en smartphone sterk verbeterd. 

Wat je wellicht ook op zal vallen is dat we ook de inhoud van de site hebben opgeschoond. Waar er voorheen veel lange teksten stonden, de navigatie tot een ondoorzichtige kerstboom verworden was en de site voornamelijk opgezet was vanuit het idee wat we allemaal wilde vertellen, is de nieuwe site ingericht op wat de bezoeker wil weten. We willen  actief gebruik gaan maken van het onderdeel FAQ (veel gestelde vragen), om de bezoeker in staat te stellen snel antwoord te vinden op een specifieke vraag. We analyseren het zoekgedrag en passen de content hier op aan, om steeds beter aan te sluiten op de behoefte. De komende periode zullen we ongetwijfeld de content verder uitbreiden, maar proberen wel te voorkomen dat we door het bomen het bos niet meer zien.