download onze app
iOS app Android app
Wijziging in Technische Commissie en keeperstrainer Fletiomare

7-6-2019  | 
In de afgelopen weken zijn er gesprekken gevoerd met Nick Schreuder. (lid Technische Commissie (TC) en keeperstrainer). Na meerdere gesprekken in de afgelopen weken, hebben Nick en het bestuur van Fletiomare besloten om de samenwerking te beëindigen. De reden hiervoor is dat er van beide kanten - op meerdere vlakken – onvoldoende mogelijkheden waren om door te gaan.

Nick heeft zich in de afgelopen 3 seizoenen ingezet als keeperstrainer en was onderdeel van de TC. Door zijn bevlogenheid, enthousiasme en kunde heeft Nick een goed keepersklimaat gecreëerd. Fletiomare kan op deze basis voortbouwen aan de ontwikkeling van de keepers.

Fletiomare is Nick dankbaar voor zijn inzet bij Fletiomare.

Verheugd zijn we om ook gelijk bekend te kunnen maken dat we in Maartje Enthoven onze nieuwe keeperstrainer gevonden hebben. Maartje is al langere tijd verbonden aan Fletiomare. Afgelopen seizoen was Maartje o.a.  trainster en hoofdcoach van MC1. Maartje heeft een goede reputatie opgebouwd als keepster. Ze heeft als keepster in 10 jaar tijd bij verschillende verenigingen gespeeld, waarbij ze uiteindelijk in de Overgangsklasse terecht is gekomen. Daarnaast heeft Maartje jarenlange ervaring opgedaan bij Goalie Works als keeperstrainer.

Maartje blijft onderdeel van de TC en zal ook als coach aan een team verbonden blijven. Tevens werkt Maartje op het hockeykantoor van Fletiomare.

Wij wensen Maartje veel succes en plezier in haar nieuwe rol binnen Fletiomare.

Het bestuur