download onze app
iOS app Android app
Schoolhockey toernooi 2019

19-4-2019  | 
17 april was het weer zo ver. Het jaarlijkse schoolhockey toernooi kon weer beginnen. Ook dit jaar werd het toernooi in samenwerking met HC Rijnvliet georganiseerd, voor de groepen groep 4 tot en met groep 7. Met prachtig weer om lekker te kunnen sporten stroomde de kinderen van groep 6 en 7 rond de middag langzaam binnen op ons complex. Om 14:00 begonnen de eerste rondes en barste de strijd los om een finale plaats te kunnen bemachtigen. Beginnende en gevorderde hockeyers werkten zich letterlijk in het zweet. Afkoeling werd dan al snel gezocht met de heerlijke ijsjes die aanwezig waren dankzij JUMBO de Meern. Ook SportWays heeft voor vele extra’s gezorgd tijdens het toernooi. Zo waren de teams van de KBS de Achtbaan en Hof ter Weide de schoonste teams en wonnen shirts voor het hele team en zo won Rianne Kleijn een dagkamp. 

Rond 17:30 uur begonnen de finales waarbij er helaas maar één winnaar kan zijn. In twee poule was het zo spannend dat er shoot outs genomen werden. 

De uiteindelijke winnaars van het toernooi zijn geworden: De Driekoningenschool (3x), KBS Op de Groene Alm, Montessorischool Arcade, Boomgaard en Ridderhof.

Onze dank gaat uit naar al onze vrijwilligers die zich hebben ingezet voor dit prachtige toernooi, onze horeca medewerkers en onze sponsoren, Hockey Republic, Sportways en JUMBO de Meern.