download onze app
iOS app Android app
Familietoernooi 2019: Fletiomare Family & Friends 2019 - #doeslieFFF

5-4-2019  | 
Weten jullie nog hoe geweldig het familietoernooi vorig jaar was? Een ongekend aantal teams hadden zich ingeschreven en wat was het leuk! En ook voor dit jaar hebben we prachtig weer aangevraagd. Dus: wacht niet en schrijf je snel in voor het familietoernooi 2019:

Fletiomare Family & Friends 2019 - #doeslieFFF

Om dit toernooi voor iedereen toegankelijk te maken hebben we ook dit jaar meerdere poules:
Poule 1: Olympische aspiraties (je mag/moet hier serieuze tegenstand verwachten, geen minimum aantal kinderen/dames)
Poule 2: Het kan vriezen, het kan dooien (in deze categorie zitten de potentiële nieuwe Billy Bakkers' en Eva de Goede's)
Poule 3: Nu we er toch zijn (categorie voor gezinnen, kleine kinderen, familieleden met weinig tot geen hockeyervaring)

Maar zoals het thema al doet vermoeden: #doeslieFFF, om er een topdag van te kunnen maken hopen wij dat iedereen zich sportief en respectvol gedraagt! De hele dag loopt er een sportiviteitscoach rond die jullie beoordeelt op je gedrag 😉.

Je kunt je vanaf nú inschrijven door een mail te sturen naar: [email protected]  Vermeld in deze e-mail de teamnaam voor het toernooi, namen van de spelers/speelsters (+ de leeftijd) en de naam/contactgegevens van de teamcaptain. Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 spelers. Stel dat je geen compleet team hebt, laat het ons weten dan kunnen wij kijken of we een team kunnen samenstellen. Hoe leuk is het om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten? Geef bij de inschrijving ook aan in welke categorie je mee wilt doen. Je kunt je inschrijven tot 1 juni.

Programma
We starten deze dag om 12.00 uur met ontvangst van alle teams en beginnen met de vorig jaar enorm gewaardeerde taartenwedstrijd. Hierna starten de wedstrijden. Tussen de wedstrijden hebben we natuurlijk weer een fijn borrelmoment. Aansluitend aan de wedstrijden is er een prijsuitreiking. Rond 17.00/17.30 uur sluiten we de dag af met een gezellige gezamenlijke BBQ (optioneel).

Kosten
De deelnamekosten voor het toernooi zijn € 95,- per team. Voor losse inschrijvingen vragen wij een bijdrage van € 10,-. 

BBQ
Wil je aansluitend aan het toernooi een BBQ met je team? Geef dit meteen bij de inschrijving aan ons door. Eventuele dieetwensen kan je hier ook doorgeven. De kosten voor de BBQ zijn € 12,50, kinderen tot en met 12 jaar eten mee voor € 8,50.

Wie, wat, waar
Fletiomare  Family & Friends toernooi 2019 - #doeslieFFF
Datum: zondag 9 juni (eerste Pinksterdag)
Tijd: 12.00 uur tot ....
Locatie: Fletiomare!

Voorwaarden en spelregels voor het FFF toernooi: lees deze ajb goed door!
  • Het Fletiomare Family & Friends toernooi gaat alleen door wanneer er minimaal 12 teams zijn aangemeld. Mocht het toernooi onverhoopt niet door kunnen gaan dan wordt de teamleider hier zo snel mogelijk over geïnformeerd. 
  • Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal uit 12 personen. Er is geen keeper. 
  • We spelen op een half veld, 8  tegen 8. 
  • Spelers zijn leden van Fletiomare, eventueel aangevuld met vrienden, buren of familieleden.
  • Het plezier van de dag en veiligheid staan altijd voorop! Aangezien we met veel verschillende leeftijden door elkaar spelen houden we altijd rekening met elkaar. Dit betekent: niet slaan en geen hoge ballen (bij het doel). Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit willen we zo graag voorkomen! De spelbegeleider houdt hier ook rekening mee.
  • Je team zorgt zelf voor de juiste bescherming: een bitje, scheenbeschermers en het juiste hockeymateriaal zijn verplicht.
  • Bedenk een originele naam voor je team en zorg voor een bijpassende outfit in het thema #doeslieFFF. Er is een prijs te winnen voor het team met de meest originele aankleding. 
  • Supporters en niet-spelende familieleden kunnen aan het eind van de dag mee-eten. Op het  inschrijfformulier kan je aangeven hoeveel extra er willen mee-eten. 
  • Bij extreem slecht weer behoudt de organisatie zich het recht voor het toernooi af te lasten.